reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny ja dzis tragiczny dzien mam. Od tego wieczornego budyniu jest mi ciagle nie dobrze. Mdli mnie jak nie zjem a jesc mi sie w ogole nie chce mam zgage i do tego boli mnie glowa. To tak bedzie mnie mdlilo ? Juz moze jak bymsie zwymiotowala too by przeszlo na jakis czas a tak do dupy. W zasadzie caly dzien zdychalam.lezac dopiero teraz wstalam na chwile zjesc ale znowu mi bleee

Na mnie wymioty lepiej nie działają. Dzisiaj na zmianę wymioty i ciągle mdłości [emoji849]
Spróbuj napić się wygazowanej coli. Na mnie ostatnio podziałało [emoji28][emoji28] zwymiotowałam, ale mdłości nie ustały [emoji6]

U mnie wychodzi 10- 13 grudnia hmm wolala bym w styczniu ale czy to az tak istotne? No nie [emoji4] oby wszystko bylo dobrze i zdrowe

Dokładnie, obojętnie oby wszystko było w porządku.
My na początku starań chcieliśmy zaplanować żeby poród był na czerwiec/lipiec
A po ponad 3 latach starań i bieganiach po lekarzach, badaniach, zastrzykach cieszymy się, że się udało [emoji173]️[emoji173]️

Drogie mamy! Gdzie sprawdzałyście termin w necie? Mi pokazuje roznie... według OW 15 grudnia. Wedlug OM 13 a nawet 24 grudnia... co kalkulator to inaczej .. wiem ze po usg sie stwierdza co i jak ale na to jeszcz3 zaczekam [emoji4]

Ten najlepszy :)
Dwie ciąże już sprawdziły mi się jeżeli chodzi od dnia zapłodnienia

reklama
Dokładnie, obojętnie oby wszystko było w porządku.
My na początku starań chcieliśmy zaplanować żeby poród był na czerwiec/lipiec
A po ponad 3 latach starań i bieganiach po lekarzach, badaniach, zastrzykach cieszymy się, że się udało [emoji173]️[emoji173]️
Kiedy jest nie wazne wazne by zdrowe i kochane [emoji4][emoji173] ale jakby tak wybierac to ja bym chciala corke [emoji23][emoji173]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry