Martusia1992
Fanka BB :)
Ja chyba wgl nie robię prenatalnych. Jest tutaj też taka osoba która nie robi tych badań?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i na takie wieści czekamyJestem!
dzieciol żyje, 175 serduszko waliło, piękny dźwiękzrobiła mi tylko usg przez brzuch bo to tylko po to żeby sprawdzić czy nie ma krwiaków, czy wszystko dobrze wyglada i posłuchać serduszka
![]()
Super [emoji4]Gratuluje [emoji173]Jestem!
dzieciol żyje, 175 serduszko waliło, piękny dźwiękzrobiła mi tylko usg przez brzuch bo to tylko po to żeby sprawdzić czy nie ma krwiaków, czy wszystko dobrze wyglada i posłuchać serduszka
![]()
Super wiesciJestem!
![]()
To jesteś zaopatrzona [emoji6]Zakupiłam krem mustela na rozstępy, oliwkę pamers dla kobiet w ciąży i tołpa na rozstępy na piersi [emoji3526] Cały zestaw jest jeszcze tydzień i zaczynam stosowanie [emoji12]
U mnie tetno wedlug detektora dzis pokazalo 164 to na chlopaca czy dziewczynke@Rumiankowa świetne wieści! Tętno dzidzi na dziewczynkę![]()