Blaankaa
Fanka BB :)
@Tymon'sMom dali luteinę, progesteronu mi nie Badali, jutro myślę że mój lekarz zarządzi czy coś więcej czy do domku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dawaj znac jak uda ci sie uslyszecJa jutro odbieram detektor z paczkomatujezu jak sie nie mogę doczekac
Cały czas czekam na te Twoje wiesci po usg![]()
Więcej niż jedno znaczy ile? Haha5 dni do usg !!
Dziś mi się śniło, że byłam na usg że było wiecej niz jedno dziecko![]()
Mdlosci wrocilymialam taka ochote na leniwe pierigi z bulką tartą i nie zjadlam nawet polowy bo mam odruchy wymiotne i zawroty glowy. Leze i zaraz umre chyba. A wczoraj juz bylo w miare. Jutro zaczynam 12 tydzien a tu takie numery
![]()
W piątek masz usg? Ja mam w czwartek i boję się i nie mogę się doczekać![]()
Więcej niż jedno znaczy ile? Hahabo o dwóch myślałaś świadomie, a podświadomość ile ci wróży?
![]()
U nas na styczniowkach byla jedna babeczka co rok po urodzeniu coreczki zaszla w ciaze, na pierwszym usg bylo ze wszystko ok, na drugim ze beda blizniakiWięcej niż jedno znaczy ile? Hahabo o dwóch myślałaś świadomie, a podświadomość ile ci wróży?
![]()
U nas na styczniowkach byla jedna babeczka co rok po urodzeniu coreczki zaszla w ciaze, na pierwszym usg bylo ze wszystko ok, na drugim ze beda blizniaki, a na trzecim, ze trojaczki
Powiedziala, ze na wiecej usg nie idzie
W koncu urodzila trojaczki - 3 dziewczyki.