Ragda
Fanka BB :)
Ja dzisiaj 13 tydzien zaczelamOjejku jak cudownieja jeszcze swojego maluszka nie słyszałam, tylko widziałam na ekranie pikające serduszko
![]()
Na początku tez tylko na ekranie widzialam.. Puściła mi dopiero jak bylo 9+1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj 13 tydzien zaczelamOjejku jak cudownieja jeszcze swojego maluszka nie słyszałam, tylko widziałam na ekranie pikające serduszko
![]()
A moj sie znowu dzis chowa
Znalazłam na dzień mamy ❤
Tylko śmieszne bo wczoraj znalazlam po drugiej stronie brzucha ❤![]()
Cudowny dźwięk prawda ?
Znalazłam na dzień mamy![]()
Tylko śmieszne bo wczoraj znalazlam po drugiej stronie brzucha![]()
![]()
Wczoraj tez tak mialam ciezko znaleźćA moj sie znowu dzis chowatetno wychwytuje ale nie idzie nic usłyszec tylko szmer, pewnie gdzies sie wbił głęboko
jutro lekarz wiec napewno uslysze
![]()
MegaaaaCudowny dźwięk prawda ? ❤![]()
Będzie dobrzeJeszcze dwa dni.... w sumie jeszcze tylko jutro i w czwartek w końcu zobaczę dzidzie od miesiąca❤ Prenatalne jeju mam nadzieje, ze wszystko będzie cacy, a krwiak mam nadzieje, ze uciekł
Teraz już żyje czwartkiem godzina 14:00
![]()
Mnie też pobolewa ale to co przeszłam wczoraj to czegoś takiego nie miałam. Trzymajcie kciuki. Czekam na wizytę.Mnie tak pobolewa od samego początku...w tej chwili jestem w 11tyg
Brałam od początku duphaston bo mam hasimoto i gin przepisał mi go od razu w sumie i brałam 2x1 gdy dowiedział się o krwiaku zwiększył na 3x1 ale miesiac temu jak byłam na ostatniej wizycie to zmienił mi duphaston na tabletki progesterone besins przy śniadaniu 100 mg a na noc 200mg i w sumie wszystko no i zakaz sexu i tryb jak najbardziej leżącyBędzie dobrzea na swojego krwiaka bierzesz jakieś leki ?
Koniecznie daj znać poMnie też pobolewa ale to co przeszłam wczoraj to czegoś takiego nie miałam. Trzymajcie kciuki. Czekam na wizytę.