Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co macie dzis na obiad? Chyba zrobie kurczaka curry z ananasem, moze dam rade zjesc...
Ja kupilam, bo strasznie mi sie dluzyl czas czekania na pierwsze usg, tutaj dopiero w 12 tygodniu. Dalam 20€ za uzywany. Udalo mi sie wylapac serduszko juz w 9+5Tak się zastanawiam nad detektorem tętna... warto? Mam możliwość odkupienia od koleżanki za 50 zł Dotychczas nie miałam potrzeby...ale taka myśl mi dziś przemknęła ...że może ??![]()
Co macie dzis na obiad? Chyba zrobie kurczaka curry z ananasem, moze dam rade zjesc...
Ja tez jarzynowaU mnie ostatnio rządzą zupy, dzisiaj jarzynowaAle czuję, że na kolację wjedzie coś treściwego, mam ochotę na quesadille od kilku dni
![]()
Taki piekny chlopak, lepiej zeby mu nie przeszloCiekawa jestem kiedy mój synek przestanie lubić zdjęcianarazie od "urodzenia" chętnie pozuje, dzisiaj kończy 3 lata i 4 miesiące
![]()
Taki piekny chlopak, lepiej zeby mu nie przeszlo![]()
Warto!!! Czasem zeby sie uspokoic a czasem tak dla relaxu posluchac tego malutkiego serduszkaTak się zastanawiam nad detektorem tętna... warto? Mam możliwość odkupienia od koleżanki za 50 zł Dotychczas nie miałam potrzeby...ale taka myśl mi dziś przemknęła ...że może ??![]()