• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny może któraś mi doradzi. Biorę od początku Femibion 1 i właśnie wczoraj mi się skończyły. Zastanawiam się czy mogę zacząć brać już 2? Dzisiaj mam 11+6, tam jest że od 13tc

Dziewczyny ! Już Wam miałam pisać, że moje dziecko to uparciuch i znowu nie chcę mi się pokazać na detektorze, gdy nagle to usłyszałam [emoji173] nagrałam mężowi i mu napisałam że ma niespodziankę na messengerze [emoji873][emoji3059]
Łzy w oczach znowu się pojawiły [emoji173][emoji3059]
Jak mi się tętno podnosiło z wrażenia to maleństwu też, ale na 10 sekundach było po 20-30 parę [emoji873]

No żart... A co Ci powiedzieli na to że Ty ciężarna i masz pierwszeństwo?
Poproś ludzi by Cię przepuścili.
Hej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnie :( nie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę :(

Hej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnie :( nie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę :(
Ja tez ostatnio musialam czekac. I stac w kolejce. Ciezarnych nie przepuszczali. A duchota byla straszna stac w tej masce.

reklama
ja od wtorku zaczynam dodatkowe 2 tyg kursu niemieckiego przygotowującego do egzaminu. I niby spoko ale...jest to 3h kursu dziennie gdzie trzeba siedziec w masce w malym ciasnym pokoiku caly ten czas plus mam 1h drogi w jedna strone a pozniej w druga strone...czyli łącznie 5h w masce...nie wiem jak w niej wytrzymam tyle od razu jest mi duszno i mam zawroty glowy a tu tyle w niej siedziec 😰🥺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry