EvilDesiree
Fanka BB :)
Boszeee dziewczyny... zrobiły mi się rozstępy na udach przy tzw. linii bikini. Tam, gdzie najcieńsza skóra. Paskudne czerwone wąwozy w skórze [emoji45]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po czym sadzisz ze za malo plynu?To i ja się podzielę moim dzieciątkiemzastanawiam.sie czy tylko nie ma za mało płynu owodniowego. Czy ja tylko sobie wymyślam różne rzeczy
![]()
Właśnie nie wiemPo czym sadzisz ze za malo plynu?
Tej pani odłączamy internet w takim razieWłaśnie nie wiemtak chyba szukam
za dużo w necie siedzę
ZdecydowanieTej pani odłączamy internet w takim razie![]()
Hej.Ja też mamBoszeee dziewczyny... zrobiły mi się rozstępy na udach przy tzw. linii bikini. Tam, gdzie najcieńsza skóra. Paskudne czerwone wąwozy w skórze [emoji45]
Jak to nieprawidłowe ? :/No to się pocieszyłam...
Dzwonili do mnie, że podobno to wyniki nieprawidłowe. Nic więcej mi nie powiedzieli. Wysłałam smsa do lekarki prowadzącej ale trudno powiedzieć kiedy odpisze biorąc pod uwagę piątkowe popołudnie.
Ja od kilku dni to i swietnie nawilza. A skore mialam suchą jak wiórHej.Ja też mamale ja mam do tego tendencje bo przed ciąża też miałam,ja zawsze mam 2kg w dół i odwrotnie ...więc pewnie z tego to wynika,myślę że bd miala duuuzy więcej w ciazy,niestety
A co używacie na rozstępy??
U mnie na pendrive 20 zł nagranie ale super pamiątkaDziewczyny zaraz będę nadrabiać, ja mam dziś 11+5 I termin na 12.12 więc będziemy rodzić liniowo ;p
Dzwoniłam tam gdzie mam prenatalne w poniedziałek i niestety na chwilę obecną dalej nie wpuszczają mężów do gabinetu. Ale mogę mieć nagranie prenatalnych za 30 zł na płytce cd. Także chociaż tyle.
Mąż marudzi że zdzierstwo 30 zł za nagranie, no ale chce mieć pamiątkę i wgl.