Asia Kasia
Fanka BB :)
Tort cudoW Barcelonie
I to wszystko przed 10?? Jestes moja bohaterka
Wrzuce Wam foto torcika, ktory wczoraj skonczylam, zaraz przyjdzie babeczka po niegoI biore sie za nastepny
Zobacz załącznik 1126558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tort cudoW Barcelonie
Wrzuce Wam foto torcika, ktory wczoraj skonczylam, zaraz przyjdzie babeczka po niegoI biore sie za nastepny
Zobacz załącznik 1126558
Noooo powiem Ci talent masz mega !!!! Śliczne !!!W Barcelonie
Zobacz załącznik 1126558
U mnie jak się zaczynał katar przed ciąża to zawsze byłam mega chora, ale w końcu wypróbowałam Irigasin? taki roztwór do irygacji nosa i powiem szczerze że od tego czasu katar mi się nigdy nie rozszalał. Wydaje mi się że w ciąży też można używać, ale musisz sprawdzićDziewczyny od rana mam wodnisty katar, narazie oprócz tego nic więcej. Co najlepiej mam brać żeby się choróbsko nie rozwinęło?![]()
hej, ja z Wawy i póki co skłaniam się w kierunku szpitala im. Świętej Rodziny na Madalińskiego.Dziewczyny, a jest któraś z Warszawy i ma już upatrzony szpital?
O ja tez już zdecydowanie Madalińskiego.hej, ja z Wawy i póki co skłaniam się w kierunku szpitala im. Świętej Rodziny na Madalińskiego.
Dziewczyny,
cudownie czytać te wszystkie dobre wiadomości
Wasze dzidziusie prezentują się cudownie, już nie mogę doczekać się swoich badań prenatalnych (10.06)
@Ragda cudowny brzusio
@Rumiankowa mam nadzieję, że nie przywiązujesz wagi do jakiegoś głupiego gadania babek z Luxmedu? Zapewne mają mały burdel i czegoś nie ogarnęły. Podane wyniki są absolutnie w normie, chciałabym mieć takieu mnie niestety glukoza na czczo wyszła za wysoka więc zaczęłam kontrolować co jem - pilnuję niskiego indeksu glikemicznego.
Udanego weekendu dziewczyny, ściskam Was serdecznie!
Dziekuje bardzo kochane@aninek torcik mistrzostwo!Aż szkoda jeść!
Dziewczyny podeślijcie trochę energii tu na północ... Ja w zamian podeślę trochę słońcaaktualnie w wyrku walczę żeby nie wymiotować co kwadrans. Przydałaby się jakaś tabletka który by sprawiła żebym przespała najbliższe 6 m-cy... Nawet mąż nie chce się zgodzić żeby mnie humanitarnie dobić jak tak cierpię
![]()
Na katar inhalacje, płukanie woda morska, ja jeszcze używałam fitonassal zamiast wody morskiej, herbata z cytryną, malinami, miodem, mleko z czosnkiem, na początku ciąży jak mnie bardzo bolało gardło podebralam synowi argentin t, jeszcze isle można brać. Na kaszel gdyby Cię wzięło z naturalnych specyfików syrop z cebuliDziewczyny od rana mam wodnisty katar, narazie oprócz tego nic więcej. Co najlepiej mam brać żeby się choróbsko nie rozwinęło?![]()
U mnie jak się zaczynał katar przed ciąża to zawsze byłam mega chora, ale w końcu wypróbowałam Irigasin? taki roztwór do irygacji nosa i powiem szczerze że od tego czasu katar mi nie nigdy nie rozszalał. Wydaje mi się że w ciąży też można używać, ale musisz sprawdzić![]()
Na katar inhalacje, płukanie woda morska, ja jeszcze używałam fitonassal zamiast wody morskiej, herbata z cytryną, malinami, miodem, mleko z czosnkiem, na początku ciąży jak mnie bardzo bolało gardło podebralam synowi argentin t, jeszcze isle można brać. Na kaszel gdyby Cię wzięło z naturalnych specyfików sok z cebuli