Kurczę jeszcze nie wiem bo wizytę mam jutro ale mam cichą nadzieję na zmniejszenie dawkiKurczę widzę ze każdy jakoś zmniejsza a mi ostatnio powiedziała ze do następnej wizyty mam brać cały czas tak samo.. (2xdziennie) no a następna wizyta w 16 tc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurczę jeszcze nie wiem bo wizytę mam jutro ale mam cichą nadzieję na zmniejszenie dawkiKurczę widzę ze każdy jakoś zmniejsza a mi ostatnio powiedziała ze do następnej wizyty mam brać cały czas tak samo.. (2xdziennie) no a następna wizyta w 16 tc
Żadna to elita.Rozumiem, że mężczyźni do elitarnego grona forumowiczek nie mają prawa ?![]()
O to toŻadna to elita.
Niech się dziewczyny wypowiedzą czy nikogo to nie krępuje. Mnie trochę tak, wydaje mi się, ze fajnie jakby żona dołączyła jak ma pytania![]()
Spoko, mi nie zależy aby należeć do grupy nie jestem tu często. Poprostu fajnie jakbyście zaglądały tutaj czasami i pomagałyŻadna to elita.
Niech się dziewczyny wypowiedzą czy nikogo to nie krępuje. Mnie trochę tak, wydaje mi się, ze fajnie jakby żona dołączyła jak ma pytania![]()
Mam to samoJa to w ogóle mam wrażenie, że mój lekarz jest przewrażliwiony albo mnie olewaMiałam małe plamienie na początku, w terminie @, a on mi z każdą wizytą zakaz seksu, luteinę brać, siedzieć na dupie i w ogóle
A ja się bardzo dobrze czuję, nic mi się nie dzieje i przyznam się, że z mężem trochę nagięliśmy zakazy i nic się nie działo... Mam nadzieję, że na następnej wizycie zdejmie mi te obostrzenia
![]()
Mi powiedzieli ze bym juz nie robila. Bylam wtedy 12+0Hej, jutro robimy badania krwi (morfologia i tsh) Jak myślicie jest sens badać progesteron w 15tc?
Ja wlasnie tez w 1 trymestrze mialam mega ochote a nie moglismy a teraz znowu mozemy i zakazu juz nie ma to moja ochota zanikla zupelnieMam to samotez zakaz sexu ale nagielismy kilka razy
chodź przyznam ze w 1 trymestrze bardziej miałam parcie
teraz jakoś nawet nie myśle o sexie
![]()
Mam tak samoJa wlasnie tez w 1 trymestrze mialam mega ochote a nie moglismy a teraz znowu mozemy i zakazu juz nie ma to moja ochota zanikla zupelniea szkoda
![]()