Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja poszłam ekonomicznie. No name taki. Wymiary 120 x 60. Jak się sprawdzi to mężowi też kupię [emoji6]Ja też będę zamawiać, poprzednia bardzo szybko mi się zniszczyła. Tym razem kupię chyba 2 -jedną dla mnie, druga dla męża bo przy każdej okazji mi podbierał [emoji28] z jakiej firmy zamawiałas?
Bardzo szanuję takich lekarzy i w ogóle lubię jak mają charyzmę i nawet jakieś tam swoje dziwactwa. Nigdy nie zapomnę dermatologa, do którego chodziłam daaawno temu. Świetny specjalista, ale z mocno niewybrednym żartem, ludzie wypisywali w opiniach, że cham i prostak a ja go uwielbiałam. Na pierwszej wizycie obejrzał mi skórę między palcami rąk i stwierdził, że muszę sobie poszukać bogatego męża bo będę droga w utrzymaniu...Inna, pod Bydgoszczą...o inicjałach MEL [emoji81][emoji16] już w okolicach 60 lat ale wciąż siedzi w nowościach - czyli się rozwija [emoji846]
Dzięki Wielkie [emoji3059][emoji7] były jakieś dwa grille z piwskiem i tony to może nie...ale z pół grama poszło [emoji13]
Na szczęście z moich wyliczeń wynika, że dopiero się zagniezdżalo albo jeszcze i nie... więc powinno być ok [emoji173]️
Jeśli tylko komórka jajowa nie była jakaś niepelnosprawna a plemnik nie był bez ogonka [emoji6]
Dodatkowo nie jestem na żadnym progesteronie ani innych podtrzymywaczach więc też sobie myślę, że jakby coś było nie tak to mój organizm by zrezygnował z utrzymania chorej ciąży.
Aaaaa i jeszcze te sterydy wziewne na początku ciąży bo oskrzela...kurde...
A bierzesz jakieś witaminy bo tam zazwyczaj jest dodany kwas foliowy w składzie widc dodatkowo nie trzebaDziewczyny czy nadal bierzecie kwas foliowy? Mój lekarz mówi że po 12 tygodniu już nie trzeba ale ja nadal biorę i nie wiem jak długo jeszcze przy tym zostać.
Haha dobry [emoji4]Bardzo szanuję takich lekarzy i w ogóle lubię jak mają charyzmę i nawet jakieś tam swoje dziwactwa. Nigdy nie zapomnę dermatologa, do którego chodziłam daaawno temu. Świetny specjalista, ale z mocno niewybrednym żartem, ludzie wypisywali w opiniach, że cham i prostak a ja go uwielbiałam. Na pierwszej wizycie obejrzał mi skórę między palcami rąk i stwierdził, że muszę sobie poszukać bogatego męża bo będę droga w utrzymaniu... [emoji4] To było 10 lat temu i wiecie co, miał 100% racji! Do dziś nie przyznaję się mężowi ile tak naprawdę wydaję na kremy i inne dobrodziejstwa :-)
Mi lekarz powiedział, że do 6 tygodnia matka z dzieckiem nie jest połączona pępowiną , więc nic się nie zadziało.
Sama to zapytałam bo u mnie w święta winko przecież wjechalo jak pamiętacie, A położna się śmiała że głowa była lżejsza to i się dziecko spokojnie zagniezdziło [emoji16]
Ja w sobotę przed świętami zrobiłam test - negatywny, a we wtorek po - pozytywny [emoji122][emoji123][emoji173]