Margerita91
Fanka BB :)
Próbowałaś na migrenę zagryźć olowek? Mi to w 90% pomaga na bol migrenowyMatko ale mam migrene aż mnie na wymioty dźwiga![]()
Edit: to zabrzmiało jakbym radziła aby dokonać morderstwa na biednym ołówku
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Próbowałaś na migrenę zagryźć olowek? Mi to w 90% pomaga na bol migrenowyMatko ale mam migrene aż mnie na wymioty dźwiga![]()
Ja zamówiłam S i sa duze. Juz nie odsylalam, ale następnym razem wzięłabym XS. Nie mam porównania, bo nie kupuje tam spodni, ale wydaje mi sie, ze trochę zawyżona rozmiarówka.Spodnie ciążowe h&m jakie tam są rozmiarówki? Chciałam zamówić spodenki ciążowe i nie wiem czy wziąć xs czy s....?
Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostępMyślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Powodzenia w staraniach, miło,że się odezwałaś ❤Hej Dziewczyny! Nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta [emoji6] Pozwoliłam sobie napisać do was póki wątek jeszcze otwarty. Przyznaję, że podczytuję was regularnie bo ciekawi mnie co u was słychać, chociaż ostatnio tyle piszecie, że ciężko nadążyć [emoji854][emoji14]
Cieszę się, że mogłam z wami pobyć tutaj oficjalnie chociaż te 5 tygodni a potem z przyczajki do dzisiaj [emoji28]
Chciałam Wam życzyć spokojnych kolejnych miesięcy ciąży i szczęśliwego rozwiązania [emoji4]
Bardzo się cieszę, że wasze bobaski rosną zdrowo!
Trzymam kciuki za dodatkowe badania/amniopunkcję dwóch dziewczyn [emoji8]
chyba Sandra i Ilsia jeśli się nie mylę, przepraszam, ale ciężko spamiętać wszystkie nicki [emoji2960]
Dziękuję @Rumiankowa za wsparcie, a także @Karanga [emoji8]
@Asia Kasia denerwowałam się razem z Tobą, kamień z serca, że z bąbelem wszystko dobrze.
@niemandin hogwartowe śpiochy sztos [emoji2956]
Wszystkich nie dam rady wymienić ale niech żadna nie czuje się pominięta, cieszę się że was poznałam bez wyjątku [emoji6]
Trzymajcie się ramy i majtek mamy [emoji1787] i nie wszczynajcie za często g... burzy [emoji14]
Tymczasem ja za miesiąc wracam do starań i mam nadzieję że na kolejnym mamowym wątku spotkam równie świetne laseczki jak wy [emoji8][emoji8][emoji8]
Może takie miękkie książeczki kontrastowe? I coś do tegoA no i właśnie.
Naprawdę po tych prenatalnych osiągnęłam jakieś zen.
Mam pytanie do tych z Was, które już mają dziecięcia starsze. Niedługo poznam najnowszą członkinię rodziny. Będzie miała jakieś 2 tyg. Co mogę kupić w prezencie dla 2tyg dziewczynki? Tylko nie pampersy/

O nie,a ja co chwilę bułeczki cynamonowe podjadam i to już od dłuższego czasuNo właśnie dzisiaj przeczytałam, że cynamon, tymianek i rozmaryn są niewskazane w ciąży, bo mogą powodować poronienie lub wady rozwojowe...i trochę zonk, bo często zdarza mi się zjeść pieczone ziemniaki z rozmarynem/tymiankiem, już nie wspominając o wieeelkim ciachu drożdzowo-cynamonowym dwa tygodnie temu...
Odebrałam z paczkomatu poduchę ciążową. Jest MEGA![]()
![]()
![]()
Ułożyłam się w niej na próbę i prawie zasnęłam![]()
Teraz mąż robi obiad a ja odpoczywam po zakupach. Oczywiście poducha pod plecami i karkiem. Super wygodne.
Kurde i teraz się zastanawiam nad tym detektorem, bo jednak fajnie by było gdyby też poczuł, że będzie tatą, ale bardzo się boję, że pewnego dnia będziemy po raz któryś sprawdzać to serduszko i go nie usłyszymy ... I tak się miotam...
Ja też jestem ciekawa jakie są!To czekam na info bo się do nich przymierzałam też![]()
Ja kupiłam w piątek jeansy, które będą idealne na jesień - normalnie noszę 38, teraz po tych przebojach pierwszego trymestru bez problemu zmieściłam się w 36 i jeszvze jest luzSpodnie ciążowe h&m jakie tam są rozmiarówki? Chciałam zamówić spodenki ciążowe i nie wiem czy wziąć xs czy s....?
O nie,a ja co chwilę bułeczki cynamonowe podjadam i to już od dłuższego czasumam nadzieję,że nie zaszkodziły...