L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak dokladnie tak jestJa nigdy nie używałam henny zawsze farby. Ale słyszałam że henna tak nie niszczy włosów wręcz je odzywia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak dokladnie tak jestJa nigdy nie używałam henny zawsze farby. Ale słyszałam że henna tak nie niszczy włosów wręcz je odzywia![]()
Moja siostra kiedyś zrobiła tak jak ty i miała na głowie dosłownie siano były tak suche ze przy potarciu było słychać jak trzeszcząTak dokladnie tak jestbaaardzo mi odzywila i odbudowala plus pogrubiła. 2 lata temu wpadlam na "fantastyczny" pomysl ze z moich czarnych wlosow zrobie z siebie blondynke
rozjasnialam 6 razy
nie wiem jak fryzjer mogl sie na to zgodzic no ale ja glupia myslalam ze to nic nie zrobi z moomi wlosami...no jednak zrobilo
byly jasne blond owszem ale sianowate i matowe, okropne. Chodzilam tak rok no i rowno rok temu w kwietniu stwierdzilam ze jednak wroce do swojego koloru i wrocilam do czerni pozniej chcialam odzywic henną i duzo mi pomogla no ale tak zniszczonych wlosow nic nie bylo w stanie uratowac i scielam od polowy plecow wlosy do ramion
przykre no ale byly paskudne. Teraz co prawda krotkie ale ladne i wole zapuscic takie zdrowe niz hodowac tamto co mialam. Nie polecam ogolnie wpadac na taki super pomysl
![]()
Ja mam włosy do połowy pleców i kupuje dwa opakowania
O kurcze ja do ramion a tez ida 2 opakowaniaJa mam włosy do połowy pleców i kupuje dwa opakowania
Ja kiedyś kupowałam 3 ale to jak miałam jeszcze dłuższe a teraz 2 starczają tak na styk ale ja mam włosy takie włosy średnio gęste nie jest ich mało ale też mogłoby być więcejO kurcze ja do ramion a tez ida 2 opakowaniatylko ze geste i grube moze dlatego ale jak mialam dluzsze to 3 szly
![]()
Czyżby znacznik?