młoda1994
Fanka BB :)
Kurcze to no to nie wiem. Bądź tu mądry i pisz wiersze[emoji848][emoji848] aż z ciekawości zapytam lekarza w poniedziałek.Mi w klinice lekarz mówił że w pierwszym też nie można [emoji2368]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze to no to nie wiem. Bądź tu mądry i pisz wiersze[emoji848][emoji848] aż z ciekawości zapytam lekarza w poniedziałek.Mi w klinice lekarz mówił że w pierwszym też nie można [emoji2368]
pogoda mi wariuje i śnieg pada 
Kurcze to no to nie wiem. Bądź tu mądry i pisz wiersze[emoji848][emoji848] aż z ciekawości zapytam lekarza w poniedziałek.
Witaj
Ja testy zrobilam w sobote ale mojemu facetowi dopiero wczoraj powiedzialami narazie nikomu wiecej, mam obawy zeby juz powiedziec rodzinie, bo tez ostatnia ciaze stracilam
I corce tez jeszcze nie powiemy, przynajmniej taki jest zamiar, ale nie wiem ile wytrzymam.
U mnie wychodzi 20 grudnia
Dziewczyny takie pytanko, nie mam jak zrobic Bety, Bo tutaj sie nie robi. Zrobilam juz 3 testy, jeden w sobote, potem w niedziele i dzis, myslalam ze kreseczka bedzie wyrazniejsza, ale na wszystkich testach jest taka bladaCzy to o czyms swiadczy, czy tylko te testy takie do dupy, bo zrobilam nawet test 6 dni przed spodziewana @ i wtedy nie wykryl niczego.
Dziewczyny mam do was pytanie. Bo zanim zaszlam w ciaze to tak miesiąc wcześniej glaskalam się po brzuchu i ostatnio znowu zaczęłam się głaskać. I pytanie takie moje brzmi:
Można głaskać ręką po brzuchu w 8tyg(7+0) ciąży?
To prawda czytałam artykuły nawet o spaniu bo koleżanka mnie straszyła ze jak się śpi w ciąży na prawym boku lub na plecach to będzie śmierć wewnątrzmaciczna i w internetach też tak pisze. Ale jakoś wierzę mamie ginekolog w sensie jej artykułom i ona też super artykuł napisała na temat spania w ciąży w każdym trymestrze.w internetach tez różnie piszą![]()
To prawda czytałam artykuły nawet o spaniu bo koleżanka mnie straszyła ze jak się śpi w ciąży na prawym boku lub na plecach to będzie śmierć wewnątrzmaciczna i w internetach też tak pisze. Ale jakoś wierzę mamie ginekolog w sensie jej artykułom i ona też super artykuł napisała na temat spania w ciąży w każdym trymestrze.
W internetach prawdę mówiąc lubią straszyć i staram się nie czytac ale nie wychodzi mi to w 100% zawsze coś sprawdzam czytam a później stres nerwy.
Ja przeważnie też na lewym boku ale jak już za długo leżę i nie umiem zasnąć to muszę się obrócić na prawa strona i wtedy chwila moment i zasypiam.ja śpie na lewym boku. na prawy nie umiem![]()
oj dzisiaj to nie mogłam w nocy spać. zasnełam chyba nad ranem..
teraz troche odespałam
Ja też śpię na brzuchu ale wtedy jak na żadnym z boku nie umiem zasnąć.Ja potrafię spać w ciazy na brzuchu i to tak do ok 20 tyg chybatylko że ja się tak trochę na brzuchu troche na boku.