Sprawdzałam według kalkulatora to jest o polowe za małoA jakie są normy? Widełki od do .
Bo zdaje się że to bardzo indywidualna kwestia .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sprawdzałam według kalkulatora to jest o polowe za małoA jakie są normy? Widełki od do .
Bo zdaje się że to bardzo indywidualna kwestia .
Sprawdzałam według kalkulatora to jest o polowe za mało
Wpisz w google kalkulator beta hcg. Tam wpisujesz date i wartosc i oblicza ci czy w normie czy nieTak ale chyba za mały
Kiedy masz wizytę u lekarza ?
Mojej bety nadal nie ma ale już się nie łudzę bo krwawienie mocniejsze i brzuch zaczął bolećSprawdzałam według kalkulatora to jest o polowe za mało
Ja biorę Prenatal Uno, ale też sama to sobie wybrałam.
Dziewczyny z Polski- czy u Was ginekolodzy pozwalają przyjść na wizytę z partnerem? Moja jest w klinice i obawiam się, że będę musiała być sama, a tak bym chciała żeby mąż był przy mnie...
Ktory tydzien i powtarzalas przyrost bety po zrobieniu 1?Mojej bety nadal nie ma ale już się nie łudzę bo krwawienie mocniejsze i brzuch zaczął boleć![]()
Mojej bety nadal nie ma ale już się nie łudzę bo krwawienie mocniejsze i brzuch zaczął boleć![]()
Mojej bety nadal nie ma ale już się nie łudzę bo krwawienie mocniejsze i brzuch zaczął boleć![]()