Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarz chyba miał z 30 lat nie więcej, nie za bardzo wylewnySuper [emoji3590] bardzo się cieszę [emoji4]
A lekarz spoko?
To ja tez zawitam do waszego klubu bo tez dupsko i udziska ogromne moja waga 80kg tak wiec tezWitaj w klubie ja jestem gruba i nie przesadzam ważne 92kg tez we wszystkim wyglądam jak kupa i tak się czuje od samego początku...
Witaj w klubie ja jestem gruba i nie przesadzam ważne 92kg tez we wszystkim wyglądam jak kupa i tak się czuje od samego początku...
Witaj w klubie ja jestem gruba i nie przesadzam ważne 92kg tez we wszystkim wyglądam jak kupa i tak się czuje od samego początku...
HejDziewczyny a ja z innej parafii... korzystacie może z jakiś innych grup? Albo fb , Instagram, itp?
I co tam z tym prywatnym forum ? Idziemy?[emoji4][emoji123]
@Jsawww jestem jeszcze na grupie facebookowej Grudniowe mamy 2020 ale zaglądam tam sporadycznie. Zupełnie inny klimat.
Niedawno zapisałam się też do grupy dla dziewczyn z cukrzycą ciążową i z doświadczenia dziewczyn będącej na niej zamierzam korzystać jak najczęściej![]()
Dziewczyny a ja z innej parafii... korzystacie może z jakiś innych grup? Albo fb , Instagram, itp?
Cześć mam do nadrobienia prawie 100 stron [emoji23] więc chyba nie dam rady. Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko z dzieckiem dobrze [emoji3]. Ma 5,5 cm, tętno 155 i lekarz stwierdził że chyba dziewczynka [emoji846] mąż niestety nie mógł wejść ale lekarz nagral całe nasze badanie [emoji846] nie robiłam dodatkowych badań bo stwierdziłam że skoro na USG wyszło wszystko dobrze to nie będę się denerwować [emoji39] idę za tydzień do innego lekarza potwierdzić wszystkie dane [emoji3] Powodzenia na dzisiejszych wizytach