Natalia1811
Początkująca w BB
Wg aplikacji 5+3 ale ja mam 32 dniowe cykle ciaza mlodsza. Dziś zrobiłam dopiero druga betę rano. A poprzednia w czwartek w dniu spodziewanej miesiączki.Ktory tydzien i powtarzalas przyrost bety po zrobieniu 1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wg aplikacji 5+3 ale ja mam 32 dniowe cykle ciaza mlodsza. Dziś zrobiłam dopiero druga betę rano. A poprzednia w czwartek w dniu spodziewanej miesiączki.Ktory tydzien i powtarzalas przyrost bety po zrobieniu 1?
Moglas zrobic wczesniej. Teraz po tylu dniach to nawet nie da sie wywnioskowac czy przyrost bedzie dobry jesli beta bedzie wyzsza niz ostatnio.Wg aplikacji 5+3 ale ja mam 32 dniowe cykle ciaza mlodsza. Dziś zrobiłam dopiero druga betę rano. A poprzednia w czwartek w dniu spodziewanej miesiączki.
Jak będziesz miała wyniki dzisiaj to jak masz możliwość podejdź do labo i powtórz w czwartek po 48h będzie bardziej wiarygodny wynik i łatwiej sprawdzić przyrost c, y jest prawidłowy nie czy nie.Wg aplikacji 5+3 ale ja mam 32 dniowe cykle ciaza mlodsza. Dziś zrobiłam dopiero druga betę rano. A poprzednia w czwartek w dniu spodziewanej miesiączki.
Mam taką możliwość ale mój ginekolog pracuje właśnie w tym szpitalu i kazał czekać na wynik bety bo jeśli spada to lepiej dla mnie abym została w domu bo już mój przyjazd nic nie zmieniA masz możliwość pojechać do szpitala już?
U mnie w rodzinie była taka historia . Silne krwawienie . Łzy i rozpacz. Matce serce pękło mimo że nie planowała 3 ciąży. I wszystko jest w porządku. Ciąża jak najbardziej jest i termin ma na początku sierpnia.
Hmmm trochę ciężko było zrobić wcześniej udało mi się w czwartek wyrwać do laboratorium rano bo niestety tylko dwa pozostały czynne i to tylko od 8-10 potem kolejna bete powinnam zrobić w sobotę ale wszystkie laboratoria były zamknięte więc poszłam w pierwszej możliwym terminie na wynikiMoglas zrobic wczesniej. Teraz po tylu dniach to nawet nie da sie wywnioskowac czy przyrost bedzie dobry jesli beta bedzie wyzsza niz ostatnio.
Aha no tak sobota byla...kurcze. trzymam kciuki zeby jednak wszystko bylo dobrzeHmmm trochę ciężko było zrobić wcześniej udało mi się w czwartek wyrwać do laboratorium rano bo niestety tylko dwa pozostały czynne i to tylko od 8-10 potem kolejna bete powinnam zrobić w sobotę ale wszystkie laboratoria były zamknięte więc poszłam w pierwszej możliwym terminie na wyniki
Dzisiaj o 20Kiedy masz wizytę u lekarza ?
Trzymam kciuki żeby było ok u CiebieWg aplikacji 5+3 ale ja mam 32 dniowe cykle ciaza mlodsza. Dziś zrobiłam dopiero druga betę rano. A poprzednia w czwartek w dniu spodziewanej miesiączki.
Tak wiem sprawdzałam niestety za niski przyrostWpisz w google kalkulator beta hcg. Tam wpisujesz date i wartosc i oblicza ci czy w normie czy nie