reklama

Grudniowe mamy 2020

@martini6 @Dolvit kurcze jesteście z Łodzi dobrze kojarzę? Myślałam, że u Was drożej niż u mnie w kujawsko-pomorskim i to jeszcze w Radziejowie.. Ja za samo usg prenatalne płaciłam 320zl i jestem ciekawa ile zapłacę za połówkowe 3d/4d... W 2016r z synkiem płaciłam 230zl
Dziś za te prenatalne 250zl testu nie robiłam. A jak chodze tak normalnie to 180 wizyta..

reklama
No właśnie to tak samo jak moj gin sprzęt dupny i on mi płci nigdy nie powie 😂
Moj ma ten do robienia przez brzuch do kitu i mimo ze juz mam 15tc to mi dopoczwowym robi bo ma nowoczesne 😂 ale plec niby sprawdza bez problemu na tym starym sprzecie jednak jak pokazywala mi kolezanka jakie foty dostawala z tego usg to tragedia 😂 nic nie widac i za kazdym razem miala tylko zdjecie samej glowy od gory 🤣🤣🤣 ciekawe jak 26.06 mi zrobi usg ale nie zdziwie sie jak dopochwowo znowu 😂

A ja mam wszystko u swojego lekarza i bierze normalnie za wizytę, jeżeli się u Niego prowadzi ciążę.

A jak ktoś np. Z marszu idzie do Niego na genetyczne to chyba 350 zł płaci
@martini6 @Dolvit kurcze jesteście z Łodzi dobrze kojarzę? Myślałam, że u Was drożej niż u mnie w kujawsko-pomorskim i to jeszcze w Radziejowie.. Ja za samo usg prenatalne płaciłam 320zl i jestem ciekawa ile zapłacę za połówkowe 3d/4d... W 2016r z synkiem płaciłam 230zl

Kurde A mi się chyba detektor popsuł... głośnik coś nawala. Od początku coś trzeszczał , ale myślałam że tak musi być ale wysiadł...
W poniedziałek będę odsyłać na reklamację. Ale mam nadzieję że szybko mi wymienia/naprawią bo muszę podsłuchiwać bąbelka [emoji16]

Ja tak mialam w tym angelsounds, używałam oliwki zamiast żelu do usg bo był lepszy poślizg 😂 okazało się, że zalałam baterie tą oliwką. Po wymianie baterii jest ok 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry