Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ten nie ponieważ u mnie ich nie ma ale inny z takim sklademStosowalas ten probiotyk?
Partner ile ma wzrostu?To jachyba wielkolud przy was 185
Wlasnie smaruje od poczatku ciazy ale smarowalam 3 roznymi rzeczami i wciaz to samo...ale tez nad tym myslalam. Odstawie calkowicie na kilka dni moze i zobaczymy.Ja miałam też wysypkę i okazało się, że oliwka dla kobiet w ciąży mnie uczula, pomimo, że smarowałam całe ciało wysypka była tylko na brzuchu.
Ekstra gratuluje podwójnieU mnie dziś dobre wiadomości , po pierwsze dzwonili z poradni genetycznej ze z usg i pappa ryzyko wad genetycznych jest bardzo niskie
Po drugie mąż zdał egzamin
Można odetchnąć .....
Jeździsz autem z klimatyzacją? Ja tak mam od klimy![]()
Hm.... brzmi ciekawie. Któraś wie jak to się załatwia?Czytałam, że kobietom w ciąży należy się opieka położnej od 21tc. Wrzucam wycinek z informacją, punkt 4.
Ja zamierzam siebie wybrać położna i z tego korzystać, tym bardziej że to pierwsze dziecko![]()
A mogłabyś wrzucić zdjęcie tej listy? Jestem ciekawa, bo nie zaczęłam jeszcze myśleć o wyprawce...Ja też jestem zielona ale korzystam z listy z książek "mamy dla mamy"![]()
Ja kupiłam na razie 3 przesłodkie bodySpokojnie... Ja też nie robię wyprawkija wciąż się obawiam aby nic no nie wiem...nie zapeszyć? Zacznę kupować później
![]()
Ja też się bardzo bałam cieszyć, ale postanowiłam sobie że po prenatalnych odpuszczam, mówię znajomymi dalszej rodzinie. Ile można wciąż się baćA wiecie co... Dziś miałam te prenatalne i dalej do mnie nie dociera, że jestem w ciąży.. Nadal boje cieszyć się i komukolwiek powiedzieć.. Za tydz zacznę 2 trymestr mam też wizyte u mojego lek... To może wtedy w końcu do mnie dotrze i będę mogła się cieszyć ciąża i Dzieckiem![]()
Ja tez nie znam jaka plec ale niebieskie jyz przezylam znydzilomnie rozowe tez teraz srawiam ba rozne kolory ktire pasuja u tu i tuA mnie blokuje płećze nie mogę jeszcze szaleć z zakupami
a nie umiem tak kupować jakoś w ciemno i nie mam nic jeszcze
Ale jak tylko się dowiem to łaaaaa będzie szał
ja się borykam w ciąży ciagle z kaszlem takim swędzeniem gardła :/ a ja już bardzo kaszlem to aż ciągnie na wymioty nie wiem od czego i zapytałam wczoraj gina ale nie powiedział mi w sumie od czego to :/ myślałam ze może od tarczycy ale nie wiem
Dziś już mnie bardzo meczy
![]()
Tez tyle co jaPartner ile ma wzrostu?![]()