Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez wstepnie w pracy ustalilam ze do konca wrzesnia bede pracowac z tym, ze ja aktualnie oracuje wiekszosc czasu w domu, wiec dojazdy mi odpadajaJa też w wrześniu. Dziś to ustaliliśmy. Gin się zgodził.
Ale mi smaka narobiłas mmmmChce Wam powiedzieć, że u mnie dziś na obiad wjeżdża kapuśniak właśnie kończę [emoji16]
Poszłam na słuchawkach posłuchać jeszcze bąbelka w między czasie i czy Wasze dziedziolki też teraz zwiewaja tak spod tego detektora? Ja to dziś ganiałam od lewej do prawej [emoji16]
Cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]pierwszy obraz jak dla mnie bomba[emoji173][emoji7]Dzis w planach ptaki. To kilka z moich ostatnich prac takich o tym formacie [emoji3059]
Ja bym chciała do końca października jeśli się udaJa tez wstepnie w pracy ustalilam ze do konca wrzesnia bede pracowac z tym, ze ja aktualnie oracuje wiekszosc czasu w domu, wiec dojazdy mi odpadajapo drodze mam 2 tygdonie urlopu i mam nadzieje ze dociagne. Oczywiscie pod warunkiem, ze wszystko bedzie dobrze.
U mnie to samo, gonimy się z bobo [emoji173][emoji16]Chce Wam powiedzieć, że u mnie dziś na obiad wjeżdża kapuśniak właśnie kończę [emoji16]
Poszłam na słuchawkach posłuchać jeszcze bąbelka w między czasie i czy Wasze dziedziolki też teraz zwiewaja tak spod tego detektora? Ja to dziś ganiałam od lewej do prawej [emoji16]
Moj na ogol zwiewa jak tylko wyczuje, ze go przylapalamChce Wam powiedzieć, że u mnie dziś na obiad wjeżdża kapuśniak właśnie kończę [emoji16]
Dobrze Cie rozumiem. Wlasnie z takiego powodu glownie ucieklismy od rodzicow mojego meza. Nie wytrzymywalam z nimi a wiedzialam, ze dla dziecka musze byc spokojna. Teraz mam luzna glowe i sie nimi nie przejmuje. Wiem, ze musicie przyoszczedzic i z nia mieszkac. Ja w ostatnie dni po prostu drzwi zamkniete i nie sluchalam nic. Unikalam ich jak sie dalo a na temat dziecka nic nie mowilam szczegolnie tesciowi, ktory najwiecej robil pod gorke. Swoje teorie wtracanie sie, dawanie pieniedzy na cos co skutkowalo tym ze nie mialas wyboru co byc chciala kypic (tutaj np w kwestii budowy) takze powiedzialam mojemu ze jade do swoich rodzicow i jak chce moze ze mna a jak nie to niech wybaczy ale maluszek najwazniejszy.Tak to jest przykre. Na terapii psychiatrycznej ktora dalej kontynuuje to wlasnie rozmawialysmy ostatnio o tym jak mnie irytuje a zwlaszcza to ze jest to czlowiek do ktorego mozna mowic jak do sciany bo ona nic nie rozumie. Doszlysmy do wniosku ze i tak nic z tym nie zrobie i faktycznie trzeba zaczac olewac...ale ja jestem osobą co jak cos mi nie pasuje to sie odezwe i naprostuje kogos takze olewanie jest ciezkie![]()
Extra! Mialam podobna taka krwisto czerwona
W Krakowie 350Ile u Was kosztuje takie samo usg prenatalne bez pappy lub usg 3d/4d?