Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to duzo mlodsza@aninek to ja jestem młodsza bo 93, moi rodzice chyba dość późno zamontowali te pasy, ogólnie z tego czasu nie pamiętam bardzo dużo, to mi utkwiło w pamięci bo pamiętam że bardzo się denerwowałam że mi nie wygodnie i musiałam siedzieć tylko po jednej stronie samochodu bo tylko tam byly zamontowane pasy na początku.
@Piernik98 a jaki kierunek kończyłaś? ja też jestem po studiach artystycznychBardzo mi brakuje żeby sobie coś podłubać, pomalować bo w sumie od zdania magistra nic w tym kierunku nie zrobiłam, ciągle coś, nowa praca, choroba dziadka, ślub, ciąża a teraz to nawet już z toalety nie mogę w spokoju sama skorzystać a co dopiero pomalować.
Ciekawe co sobie wyczytala z tego macania...nie rozumiem w ogole podejscia do ciazy w uk...czemu tak jest?Nie zrobili usg I zapewne nie zrobią :/ tak jest w uk
Tylko pomacała brzuch
Ooo zazdroszczę!
A u nas leje już 3 dzien i chyba przez najbliższy tydzień to się nie zmieni. A w taka pogodę to mi się nic nie chce.
ojejku jakie to smutne.
Mój tata miał kiepskie dzieciństwo przez co ja i moja siostra mialysmy właśnie bardzo dużo ciepła, uwagi, wspólnego czasu.
także na pewno dzięki temu Wasze dzieci zaznają dużo więcej ciepła.
Ciekawe co sobie wyczytala z tego macania...nie rozumiem w ogole podejscia do ciazy w uk...czemu tak jest?
Biedna, może spróbuj się przespać?Matko dziewczyny mam chyba gorszy dzień.... Czuję się jakby ktoś mnie wyrzul i wypluł... Zygam od kilku h migrena niesamowita ciśnienie wysokie... Czuję się jakbyn schodziła na drugi świat![]()