ElaStyczna
Fanka BB :)
Nam tez pozycza stelaz znajomi. Kupilismy taka sama wanienke jak oni zeby pasowal. Podobno przy obkurczaniu macicy nie jest dobre schylanie sie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niektóre parametry trochę odstają od normy, ale nie za wiele, moja gin mówi że w ciąży są trochę inne normy i żeby się tym nie przejmować.Dziewczyny jak wychodzą Wam wyniki morfologii? Mieścicie się w normach czy macie też podwyższone lub obniżone parametry?
U mnie ostatnio żelazo spadło, więc dostałam lekarstwa a tak to ciągle wszystko w normieDziewczyny jak wychodzą Wam wyniki morfologii? Mieścicie się w normach czy macie też podwyższone lub obniżone parametry?
Leukocyty w ciąży mogą być podwyższone. Ja od połowy ciąży mam podwyższone jakoś koło 14 a normę mam 10...ale doktorka mnie uspokaja że to normalne i jak beda wyższe niż 15 to wtedy można się martwić... Ale trzeba je również interpretować z innymi wskaźnikami... Ja morfologia będę robić w przyszłym tygodniu przed wizytą i ciekawa jestem jak mi wyjdzie hemoglobina bo z miesiąca na miesiąc zaczęła mi spadać i ostatnio była na granicy normy...Dziękuję za odpowiedźmnie martwią leukocyty bo mam 12,01 a norma jest do 10,04. Ostatnie badania miałam też podwyższone ale do 11,01. Jutro wizyta to się dowiem co i jak
![]()