młoda1994
Fanka BB :)
Pieknie[emoji7][emoji7]Dziewczyny beta mi wzrosła o 266%
We wtorek 75 A dziś 278 [emoji7][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieknie[emoji7][emoji7]Dziewczyny beta mi wzrosła o 266%
Dziewczyny mam wyniki badań
Beta dzisiaj 658 48 h temu była 165 więc przyrost jest bardzo duży
Prpgesteron dzisiaj też sprawdzałam bo chciałam zobaczyć jak się będzie zachowywał po odstawiniu bromergonu i dzisiaj progesteron 36 także urosło bo ostatnio było 31 .
Tsh mam 1,669
Tak myślisz? Bo ja już myślalalm ze moze za duzo bo w poprzedniej ciazy mi tak rosla szybkoPrzyrost nie jest bardzo duzy. Jest w normie![]()
Dziewczyny beta mi wzrosła o 266%
Sprawdz w kalkulatorze na internecieTak myślisz? Bo ja już myślalalm ze moze za duzo bo w poprzedniej ciazy mi tak rosla szybko
Świetnie [emoji7][emoji7]I ja też mam prawidłowy przyrost ale ulga [emoji28] z 232 na 654.
I ja też mam prawidłowy przyrost ale ulga [emoji28] z 232 na 654.
Właśnie mi się też obilo o uszy że przyrost może świadczyć o płci Ale chyba w to nie wierzęSprawdz w kalkulatorze na internecietez mialam takie pierwsze przyrosty. Na jednej grupie stwierdzili nawet ze na dziewczynke takie przyrosty poczatkowe sa
takze no...zobaczymy czy kolejna teoria sie sprawdza
Dowiemy sie w czasieWłaśnie mi się też obilo o uszy że przyrost może świadczyć o płci Ale chyba w to nie wierzę