Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To już nie długo też mam kontrole 15 grudnia tylko U mnie brak oznak zbliżającego się porodu a mały ważył już 3600g aż boję się że przekroczy 4 kgJak tam dziewczyny? Ja po wizycie mały ma 3400g, szyjka się skraca, rozwarcie się robi w razie jak nie urodzę to 14.12 mam się zgłosić na wywołanie![]()
Ja mam termin na 7.12 więc ten 14 to tydzień poślizgu..To już nie długo też mam kontrole 15 grudnia tylko U mnie brak oznak zbliżającego się porodu a mały ważył już 3600g aż boję się że przekroczy 4 kg
Na kiedy masz cc?Ja bylam wczoraj na izbie. Przestraszylam sie, ze wody mi sie sacza na szczescie falszywy alarm. Kontaktowalam sie ze swoja polozna i zalecila jechac i to sprawdzic. Szyjka ma 2 cm i rozwarcie 1 cm czopa juz nie mam. Ktg wyszlo jak to lekarz powiedzial idealne - zadnego skurczu. Ogolnie wszystko w porzadku, ale jak zadzwonilam do poloznej to nie wie czy do terminu cesarki wytrwamy. Ja w sumie wiekszosc czasu tylko leze, wiec watpie zeby ruszylo cos
![]()
Na 17.12 czyli rowne 2 tygodnie i maly juz bedzieNa kiedy masz cc?
I zacznie się nam wszystkim nowy etap życiaNa 17.12 czyli rowne 2 tygodnie i maly juz bedzie![]()
Chce tylko ta cesarke przezyc.. doslownie. Bez krwotokow, bez zatorow, bez komplikacji..I zacznie się nam wszystkim nowy etap życia![]()
A ja poród bez wywoływania i żeby szybko poszło bez komplikacji ehhChce tylko ta cesarke przezyc.. doslownie. Bez krwotokow, bez zatorow, bez komplikacji..
Bedzie dobrze! Juz niedlugoA ja poród bez wywoływania i żeby szybko poszło bez komplikacji ehh