ibu
Aktywna w BB
Szyjki nie miałam sprawdzanej w kierunku rozwarcia, także nie wiem, ale raczej nic, bo we środę była długa i zamknięta.A jak szyjka jakies rozwarcie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szyjki nie miałam sprawdzanej w kierunku rozwarcia, także nie wiem, ale raczej nic, bo we środę była długa i zamknięta.A jak szyjka jakies rozwarcie?
To mi wtedy sprawdzali, a paskiem testowali czy nie sacza sie wody? I czy w usg sprawdzali ze ilosc wod w normie?Szyjki nie miałam sprawdzanej w kierunku rozwarcia, także nie wiem, ale raczej nic, bo we środę była długa i zamknięta.![]()
Usg nie miałam, bo jestem otaśmowana tejpamiTo mi wtedy sprawdzali, a paskiem testowali czy nie sacza sie wody? I czy w usg sprawdzali ze ilosc wod w normie?
GratulacjeDziewczyny o 23 pojechałam do szpitala bo ciśnienie zaczęło mi mocno skakać do góry... przyjęli mnie na oddział i trochę mnie zaskoczyli bo okazało się że mam rozwarcie i będę rodzic. O 3.50 na świecie przywitałam Filipka❤
Dziewczyny też mam taki śluz z rana wodnisty, czasem mleczny... kupiłam sobie w internecie papierki lakmusowe i jak mnie coś martwi to sobie sprawdzamJa nigdy wcześniej nie miałam, a dziś się obudziłam z mokrymi spodenkami i koszulką. :/ Chyba pojadę do swojej poradni sprawdzić, bo leżę i leżę, a ciagle gdzieś w głowie latają myśli co to było...
U mnie juz za pozno na paskiDziewczyny też mam taki śluz z rana wodnisty, czasem mleczny... kupiłam sobie w internecie papierki lakmusowe i jak mnie coś martwi to sobie sprawdzampolecam bo idzie zwariować
![]()
Gdyby to był tylko śluz wodnisty to bym raczej wiedziała, bo miewałam. Ale nie taki, żeby zalewał mi koszulkę po godzinie czy dwóch od położenia się do łóżka.Dziewczyny też mam taki śluz z rana wodnisty, czasem mleczny... kupiłam sobie w internecie papierki lakmusowe i jak mnie coś martwi to sobie sprawdzampolecam bo idzie zwariować
![]()
DziekujeGratulacje![]()