U mnie podobnie w nocy od 22 do 2 siedział na piersi spał I cmokal myślałam że padnę aż dałam MM I zasnął na dłużej myślę że je nieefektywne w pn po świętach nam wizytę u CDL zobaczę co powie Moja położna mówiła że nie dobrze jak dziecko cały czas wisi na piersi bo żołądek nie odpoczywa więc dobrze dac butelkę żeby miał 1,5 do 2h przerwy w karmieniu a przytyl też tylko 10g ale wciąż walczymy o KPJa mam to samo.. maly nie chwyta. Wczoraj po wielkim placzu gdy przyszla polozna to udalo sie ze zlapal przez kapturki, ale przysnal i koniec i tak to wyglada. Jak sie przebudzi to orientuje sie ze to nie butla i tylko denerwuje sie. Ja odciagam co 3 godziny. Dzisiaj udalo mi sie odciagnac 130 ml z obu, ale co z tego jak on jada tyle, ze raz conajmniej w ciagu doby musze dac mm i wtedy ma problem z kupka. Ile wasze dzieci zjadaja? Ja mam wrazenie ze nasz by tylko jadl i kupki sadzil. Co 2 h chce jesc i zjada nawet po 90 i wczoraj wyszlo ze znow spadl z wagi.. ja nie wiem juz co jest nie tak. Czasami krzyczy ze chce czesciej i wtedy bije sie myslami czy dac mu czesciej a mniej ale wtedy nie spi.. ja jestem 6 dobe po cc i myslalam ze tego pokarmu bedzie wiecej :/ albo mam glodomora