Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas tydzień jak gorzej z jedzeniem. Na dobę wychodzi ok 550 ml a zjadła ok 630- 670 ml ale to chyba skokMój dzisiaj zrobił totalny strajk na picie, pił ostatnio 6 razy po 150 ml, a dzisiaj w całości może z 460 ml od nocy plus 30 ml kaszki zjadł.. Nie mam pojęcia co się stało Bo zachowuje się jak zwykle...
A jak w nocy? bo ja teraz robię 4 godzinną lub dłuższą przerwę nocną to w dzień ma lepszy apetyt I zjada co 2,5 - 3 h I wychodzi nam ok 700-800ml na dobę czyli nie najgorzej tylko mój ulewa I podejrzewają refluks więc bujamy się z tym tematemU nas tydzień jak gorzej z jedzeniem. Na dobę wychodzi ok 550 ml a zjadła ok 630- 670 ml ale to chyba skok
Ostatnie karmienie o 20 zjada 120 ml potem ok. 1:30 się budzi i różnie zje 90- 120 ml potem ok 4:30 zje 50 ml i o 8 już co 3 godziny karmienie zjada różnie 70- 100 ml. Ostatnio dwie noce raz się obudziła ok 3 i 100- 120 ml było a tej nocy jakiś bunt był i dwa razy się obudziła raz zjadła 40 ml a potem 30 ml.A jak w nocy? bo ja teraz robię 4 godzinną lub dłuższą przerwę nocną to w dzień ma lepszy apetyt I zjada co 2,5 - 3 h I wychodzi nam ok 700-800ml na dobę czyli nie najgorzej tylko mój ulewa I podejrzewają refluks więc bujamy się z tym tematem
Mogą być zęby ale nie koniecznie. Taki mają czas ze mocno dużo śliny produkują a przez władanie do buzi poznają światU nas chyba już ząbki zaczyna odczuwać bo rece tylko w buzi czasem to z nerwami je gryzie i ślina.. Wszędzie ślinaa tak też myślę za jakiś czas rozszerzac dietę chociaz teraz widzę że zalecają od 6 miesiąca nie jak kiedyś od 4
a co myślicie na temat tych urządzeń do gotowania jedzenia dla niemowląt? Bo ostatnio gdzieś wpadlam na takie w internecie
Jezus ja mam to samo i zaczęło się 2 tyg temu. Na początku robiła nawet 7 razy dziennie a teraz 2 dni nie robi. Poza tym od jakiegoś czasu zauważyłam że kupki są bardziej wodniste i lekko lepkie. Nie wiem czy tak wyglada sluzMoja też zauważyłam, że zaczęła się mega ślinić od tygodnia ale to nie za wcześnie na zęby?My za to mamy problem z kupką, robiła jakiś czas raz dziennie teraz co 3 dzień i jest maskara w ten trzeci dzień. Płacze, pręży się i nie może zrobić. Jak już nie mogę znieść tego płaczu, bo tak strasznie się męczy i chcę jej ulżyć wkładam jej troszkę mydełka do pupci i zrobi wtedy kupkę i wszystko jest już w porządku. Kupa jest normalna więc nie wiem o co chodzi, może tak przez jakiś czas będzie. Pamiętam, że ze starszą też miałam przez miesiąc taki problem... Lekarka mówi, że dziecko karmione piersią może nawet raz na tydzień robić kupkę i to jest normalne
![]()
Nie wiem czy to dobra i aktualna porada ale 10 lat temu mój synek miał alergię na bmk. Był cały wysypany i robił brzydkie kupki. Ppszlosmy do lekarza. Bebilon pepti mu nie pomógł. Dopiero nutramigen. To mleko nie jest zbyt smaczne ale mój synek tak je pokochał ze potem jak wyrosl z tej alergii to już nie chciał innego mlekaMy mamy bebilon pepti syneo ale chyba do końca jej nie służy było super 3 tygodnie a potem znowu zaczęły pojawiać się krostki i zaczęło jej charczeć w nosie