Życzę dużo zdrówka A podajesz coś na biegunka?A my nadal walczymy z biegunką..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Życzę dużo zdrówka A podajesz coś na biegunka?A my nadal walczymy z biegunką..
Tak najpierw był leczony na wirusa, ale dzisiaj już dostał mocniejszy lek od pediatry mam nadzieję, że w końcu pomoże bo po tem już nam chyba tylko szpital zostanie..Życzę dużo zdrówka A podajesz coś na biegunka?
U nas dzisiaj też był bunt na jedzenie jadła po 80 ml na noc tylko normalnie zjadła 130 ml. U nas był brokuł dzisiaj i mocno się krzywiłaU mnie też z obrotami ciężko ja zaczęłam od marchewki dziś nawet nie chciał mleka po marchewkę zawsze dojadał mleczkiem a tu bunt w ogóle dziś kiepsko je może taki dzień za oknem paskudnie![]()
2-3 dni. W sumie obie metodyMam pytanie ile dni podajecie to samo warzywo lub owoc żeby sprawdzić czy nie ma alergii I czy nie szkodzi a potem do tego dodajecie drugi produkt czy oddzielnie potem kilka dni coś innego?
Szkoda że nie może ale może spróbuj za jakiś czas wtedy może będzie już ok Ja wciąż jestem na marchewce dziś 3 dzień a jutro może dodam jeszcze ziemniaczka dopiero teraz w miarę je z łyżeczki bo wcześniej więcej za buzią niż w środkiu2-3 dni. W sumie obie metody
Ale chyba ma alergię na banana abardzo szkoda bo uwielbia. Odstawiam i obserwuje czy policzki będą miały normalny kolor