Ragda
Fanka BB :)
Ja tez narazie sie wstrzymam. Jakos sie bojeTez chce kupić segregator mamy ginekolog ale najpierw czekam aż się wszystko unormuje... chyba taki zakup dopiero zrobię po 12 tyg aby mieć pierwszy trymestr za sobą ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez narazie sie wstrzymam. Jakos sie bojeTez chce kupić segregator mamy ginekolog ale najpierw czekam aż się wszystko unormuje... chyba taki zakup dopiero zrobię po 12 tyg aby mieć pierwszy trymestr za sobą ....
Ja tez narazie sie wstrzymam. Jakos sie boje
@martini6 a ja sobie zamówię chyba teraz, zwłaszcza że obecnie u nich wysyłka może trwać nawet 2 tyg. Jeśli coś by się stało z moją ciążą to będzie leżał i czekał na kolejną szanse [emoji55]
No pewnie jak u Ciebie ciąża przebiega prawidłowo to czemu nieja niestety mam zagrożona wiec dlatego moj strach
![]()
Ja nie wiem czy przebiega prawidłowo. Dopiero co robiłam test ciążowy w piątek [emoji846]
Aha rozumiem [emoji12]
Znalazlam strone gdzie maja te ksiazki ktore chce kupic i wysylaja do Austrii nie za kosmiczna cene [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja chyba tez się skuszę na ten segregator. Jak tym razem nie wyjdzie, będzie na następny. Ale naprawdę jakoś czuje, ze tym razem będzie ok![]()
A właśnie jakie książki macie na oku? Ja szczerze jakoś literatura zainteresuje się w drugim trymestrze chyba