Aga10_2018
Fanka BB :)
Czy was też szczypią oczy przez to, że powietrze podczas noszenia maseczki wylatuje górą?
Ja mam zaparowane okulary :/ ale przyznam tam gdzie mogę to sobie tak ciut obniżam żeby się nie udusić :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy was też szczypią oczy przez to, że powietrze podczas noszenia maseczki wylatuje górą?
Ja w pracy jak jestem sama w sklepie to maskę mam obniżoną ale niestety po drodze do pracy i z pracy non stop mijam ludzi więc maska na ryjku musi być.Ja mam zaparowane okulary :/ ale przyznam tam gdzie mogę to sobie tak ciut obniżam żeby się nie udusić :/
Bardzo dziękuję za info Mam nadzieję, że teraz Wam się uda My o córkę staraliśmy się 5 lat z przerwami i w końcu okazało się że prawdopodobnie problemem była trombofilie w jakiejś mało występującej wersji i niedochodzila krew przez zakrzepy do zarodków, dlatego się nie rozwijały. TRZYMAM KCIUKI!!!U mnie razem było 6 strat, pozamaciczna, poronienie (prawdopodobnie zansiad) i 4 biochemy. Czas starań prawie 6 lat. Więc zostałam skierowana do genetyka. Ja miałam zrobione tak : kariotyp, Detekcja mutacji Leiden w genie Proakceleryny - czynnik V, Detekcja haplotypu M2 w genie ANXA5, detekcja mutacji G20210A w genie Protrombiny, Detekcja polimorfizmu 4G/5G w genie SEPRINE1 (PAI-1), detekcja 33 mutacji w genie CFTR, mąż miał robiony kariotyp, detekcja 33 mutacji w genie CFTR, Detekcja haplotypu M2 w genie ANXAS.
No i u mnie wyszedł nieprawidłowy kariotyp i Detekcja polimorfizmu 4G/5G w genie SEPRINE1 (pai-1) a u męża mutacja F508del w genie CFTR i w tym jeszcze Detekcja polimorfizmu c.1210_12t i u mnie też tylko ten polimorfizm wyszedł w CFTR.
Oczy mnie nie szczypią ale bardzo ciężko się oddycha i zaraz zaczynam ziewać z braku powietrzaCzy was też szczypią oczy przez to, że powietrze podczas noszenia maseczki wylatuje górą?
Dobry patent mi dzisiaj zadziałał żeby okulary trochę odsunąć od nasady nosa wtedy nie paruje takJa mam zaparowane okulary :/ ale przyznam tam gdzie mogę to sobie tak ciut obniżam żeby się nie udusić :/
Ja się póki co nie cieszę, po prostu mam nadzieję, że będzie ok, chociaż mam złe przeczucia. No i jeszcze okropne wydarzenia w rodzinie.Bardzo dziękuję za info Mam nadzieję, że teraz Wam się uda My o córkę staraliśmy się 5 lat z przerwami i w końcu okazało się że prawdopodobnie problemem była trombofilie w jakiejś mało występującej wersji i niedochodzila krew przez zakrzepy do zarodków, dlatego się nie rozwijały. TRZYMAM KCIUKI!!!
Trudno żebyś z taką historia była spokojna i cała w Skowronkach Ja wiem, że pomimo zdrowej córki i tak cały czas będę drżała co z ciążą a przed lekarzem będę już prawie mdlałaJa się póki co nie cieszę, po prostu mam nadzieję, że będzie ok, chociaż mam złe przeczucia. No i jeszcze okropne wydarzenia w rodzinie.
O tak te maseczki to piekłoJa dzisiaj poszlam na nielegalny spacer i po kilku metrach dostalam zadyszki. Pomijam fakt, ze w maseczce ciezko sie oddycha ale mimo wszystko szybko sie teraz mecze. Po godzinnych wolnym spacerze czulam sie jak po maratonie![]()
Powiem ci tak ja nosze okulary i noszenie maseczki jest dodatkowo utrudnione dla mnie bo przy kazdym wydechu mi parująCzy was też szczypią oczy przez to, że powietrze podczas noszenia maseczki wylatuje górą?