Aga10_2018
Fanka BB :)
Mi dziś lekarz powiedział lekarz, że puste jajo rośnie nawet do 2.5 cm. I wtedy jak nic nie ma w środku to już na 100%nie będzie
Także jest nadzieja. Z nadzieją będę wypatrywać tego małego serca na monitorze.
❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi dziś lekarz powiedział lekarz, że puste jajo rośnie nawet do 2.5 cm. I wtedy jak nic nie ma w środku to już na 100%nie będzie
Dzięki dziewczyny za dobre słowa! Mam nadzieje ze za dwa tygodnie będzie już więcej widać, i dalej wszystko będzie się rozwijać prawidłowo [emoji3059][emoji173]
Wierzę że każda z nas dotrwa do tego grudnia [emoji173]
Te strachy że przed każdą wizyta będą chyba zawsze.
Moga rosnac.. czasami niestety. Ale u Ciebie to jeszcze pecherzyk zoltkowy musi sie pojawic a to okolo 10 mm takze kwestia kilku dni i bedzie zarodekJest nadzieja? Nie jest za duży i nie kwalifikuje się na pustke ? Ciekawe czy takie puste pęcherzyki więcej rosną.
Człowiek niby uczony ale jak człowiek czegoś bardzo pragnie to rozum robi się krótki.
Duphastonu mi nie dał.
Uważa, że wszystko jest w porządku.
Będę trzymać mocno za Ciebie kciuki [emoji3589]Także jest nadzieja. Z nadzieją będę wypatrywać tego małego serca na monitorze.
[emoji173]
Ja chcialam miec 4 dzieci a tu 7 tydzien ciazy i ja juz ledwo zyje. Licze ze to po prostu 1 trymestr taki ciezki i pozniej przejdzie. Obysmy mogly cieszyc sie ciązami bez tych dolegliwosciMoja droga ja do tej pory nie mogę uwierzyć. Cały czas to do mnie nie dochodzi. Troche czuje sie jakby to sie dzialo obok..
Tez tak mam. Meczy mnie to strasznie. Planowalam mieć wiecej dzieci, ale szczerze po tym jak fatalnie się czuje to nie wiem już. Nie sadzilam, że tak będzie. Myslalam ze np. Rano mdłości i potem caly dzien super. A nie, ze ja rano wymiotuję i caly dzien nie moge sie podnieść... Czasem az mysle ze bede zla mama jak juz takie cos mnie pokonuje...
Jeeeej jak cudownie ❤ tak czulam ze mogą Ci zniknąć torbiele. Moja bratowa tak miala przy każdej ciazygratulacje ❤ dla tatusia tez
Dopiero w kwietniu 2019 odstawiłam tabletki. Wiec były potem srednio regularne. Miedzy 30-36 dni. W tym cyklu co sie udalo robiłam testy owulacyjne. Owulacja wyszła mi w 18 dniu cykluwiec obstawiam ze bylby 34-36dni
![]()
O kurcze no faktycznie pozno. To bedzie moja 3 wizyta i za kazdym razem mialam jakos po 11Ja dopiero 18.20 ☹ chyba mam najpóźniej![]()
Z tego co slyszalam to chyba tak. Moge sie mylic ale wydaje mi sie ze tak. A czemu pytasz?Dziewczyny a jak jest puste jajo to beta normalnie przyrasta i są objawy jak w prawidłowej ciąży?
No chyba ze chodzi o duphaston. Bo jednak wiele kobiet ma problem utrzymac ciaze mimo ze zarodek a pozniej dziecko zdrowe. Niekotorzy potrzebuja pomocy bo wlasnie jest taki problem albo jak sa jakies mutacje to tez bez lekow ani rusz mimo ze zarodek jest ok to mozna poronic bez lekow.I tu przyznaje rację.
To samo powiedział mi dzisiaj lekarz.
Żadne leki nic nie zadziala. Nawet najlepsze bo to tylko placebo
Choćbym plackiem leżała. Jeśli jest wada między komórkami. Natura robi swoje ....
To jednak caly dzien mnie zbieralo na napad lękowybez lekow jestem juz 2 miesiac i zle to znosze ide wlasnie na spacer szybkim chodem. Zawsze mi sie lepiej robi. Najgorsze ze mnie tak bierze z niczego. 0 stresu a jednak
Od czego ta nerwica leniwa jak mige spytać?
11.10tym razem moj lekarz wiec mnie przyjmie
![]()
Tak sie fatalnie teraz czuje. Kolejny wieczor i kolejne zle samopoczucie. Slabo mi jak nie wiem ze musili mnie z dywani podnosic bo nie dalam rady, okropny bol glowy i mdlosci. Łudzilam sie ze chociaz ciaze dobrze zniose a zapowiada sie ze bede sie tak samo zle czuc jak moja mama za kazdym razem jak w ciazy byla...super. Opisy objawow ciazowych w internecie to jedno a jak sie odczuwa na sobie to zupelnie inna sprawa. Wiadomo ciaza planowana ale serio nie sadzilam ze mozna sie tak fatalnie czuc...
Moja droga ja do tej pory nie mogę uwierzyć. Cały czas to do mnie nie dochodzi. Troche czuje sie jakby to sie dzialo obok..
Tez tak mam. Meczy mnie to strasznie. Planowalam mieć wiecej dzieci, ale szczerze po tym jak fatalnie się czuje to nie wiem już. Nie sadzilam, że tak będzie. Myslalam ze np. Rano mdłości i potem caly dzien super. A nie, ze ja rano wymiotuję i caly dzien nie moge sie podnieść... Czasem az mysle ze bede zla mama jak juz takie cos mnie pokonuje...
Jeeeej jak cudownietak czulam ze mogą Ci zniknąć torbiele. Moja bratowa tak miala przy każdej ciazy
gratulacje
dla tatusia tez
![]()
Dopiero w kwietniu 2019 odstawiłam tabletki. Wiec były potem srednio regularne. Miedzy 30-36 dni. W tym cyklu co sie udalo robiłam testy owulacyjne. Owulacja wyszła mi w 18 dniu cykluwiec obstawiam ze bylby 34-36dni
![]()