To u mnie juz zegar tyka ....85Wiekowa?kochana ja jestem 87[emoji6] i dalej walczę o pierwsze!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To u mnie juz zegar tyka ....85Wiekowa?kochana ja jestem 87[emoji6] i dalej walczę o pierwsze!
Rozmawialam juz z 3 endokrynologami I jedna panią ginekolog (wszystko wirtualnie), byłam tez w dwóch różnych punktach pobrań krwi nikt nie krecil nosem, nie prawił Kazań, każdy pogratulował i życzy żeby wszystko było dobrze![]()
nie sadze żeby mieli prawo prawic kazania![]()
Boże mam już jakies cisnienie mega wysokie i tętno, czekam na te wyniki bety i tak się boje ze klękajcie narody
Ja aktualnie zazywam duphaston 2x1 i luteine dopochwowo na noc.Dziewczyny czy któraś z Was bierze luteine pod język? Albo duphaston? Będąc teraz w ciąży? Jakie macie dawkowanie przepisane?
Nie byłam, mam za tydzień.Spoookojnieeee. Który masz tydzień o dzień ? Byłaś na USG ?
Nie powinni Ci prawic żadnych kazań że względu chociaż na etykę zawodowaZastanawiam się jak reagują lekarze ? Ja zapisze się dopiero za tydzień będzie to 4 tygodnie i oczyiwscie jeśli beda dalej 2 kreski na 6 tydzień tak aby usłyszeć serduszkoobawiam się ze będą prawili kazania w stylu ciąża a koronawirus ? Dajcie znać jak u Was
![]()
Boże mam już jakies cisnienie mega wysokie i tętno, czekam na te wyniki bety i tak się boje ze klękajcie narody