Ayla1414
Fanka BB :)
Jestem po ozt i w grupie ryzyka cukrzycy więc na dzień dobry jak powiedziałam ginekologowi to zlecił.
Pierwsze badanie czy już obciążenie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pierwsze badanie czy już obciążenie?
Spoko tylko właśnie nie wiem czy mam 4 czy 5 tydzień ciąży bo jeżeli mam 4 tydzień to mam za wysoka bete... A jak 5 to w normie i dlatego panikuje
Ja w 4+4 mialam 1239 wiec wyglada ze wszystko idzie w dobra stroneDzisiaj byłam na becie i wyszła ponad 2500 wg aplikacji jestem w 5 tygodniu ciąży (4+6) w poniedziałek niby zaczyna 6 tydzień. W poniedziałek pójdę na kolejną betę aby sprawdzić przyrostjak sądzicie wynik jest ok ?
Mi to ogolnie w sumie nic nie jest. Czuje sie bardzo dobrze. Jedynie ta sennosc no i czasami mdlosci ale to zauwazylam ze mam jakos z godzine po przyjeciu duphastonu. Za 2 dni zaczynamy 8 tydzienw ogole sie nie przejmuje tym ze objawy sie nie nasilaja a nawet ze czuje sie wrecz jak np dzis swietnie. Wczesniej myslalam ze cos jest nie tak a kilka dni pozniej na usg zobaczylam serduszko wiec nie stresuje sie tym akurat
![]()
Jestem po ozt i w grupie ryzyka cukrzycy więc na dzień dobry jak powiedziałam ginekologowi to zlecił.
Na rozrzedzanie krwi. Dla tych, które miały poronienia, ciążę biochemiczne ogólnie problem z zagnieżdżeniem. Po nim jest dobre ukrwienie macicy. Albo badania genetyczne były nieprawidłowe jeśli chodzi o mutacje krzepliwości krwi.Dziewczyny a powiedzcie mi te które biorą acard na co bierzecie ? Bo mi bardzo ciężko się normlanie oddychai kaszel mnie meczy od poczatku ciąży i nie wiem czy to czasem nie od hashimoto tarczycy. Wiem ze tez moja znajoma brała acard w ciąży a zapomniałam zapytać lekarza na co to w sumie ?
Na rozrzedzanie krwi. Dla tych, które miały poronienia, ciążę biochemiczne ogólnie problem z zagnieżdżeniem. Po nim jest dobre ukrwienie macicy. Albo badania genetyczne były nieprawidłowe jeśli chodzi o mutacje krzepliwości krwi.