Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na czczo do 125 można mieć Zobacz załącznik 1112367
Takie pytanko: jakie suplementy stosujecie? Ja kupiłam właśnie prenatal duo. Plus łykam magnez z b6 i tran. A Wy?
Może zamiast na bete będziesz miała możliwość podjechania gdzieś dzisiaj na usg, może nawet na ip. Bo inaczej bedziesz sie denerwowac te dwa dni. Beta może nie dać Ci żadnych informacji.Chyba jutro jeszcze pójdę na beta przed wizytą u lekarza
Bierzesz duphaston?Dziewczyny mam plamienie ciemnobrązowe ..... Jestem przerażona
NieBierzesz duphaston?
Zamówiłam wizytę u lekarza telefoniczna, teraz przestało i nie mam żadnych plamMoże zamiast na bete będziesz miała możliwość podjechania gdzieś dzisiaj na usg, może nawet na ip. Bo inaczej bedziesz sie denerwowac te dwa dni. Beta może nie dać Ci żadnych informacji.
Juz widzialam z serduszkiem w 6+3 ale teraz zmienilam lekarza i juz mam na dzis termin bo tamten nie dal mi ani skierowania na badania ani nic na infekcjetakze juz jestem ta szczesciara co widziala mala mrugajaca kropeczke
![]()
Zauważyłam trochę na papierze i jak wsadziłam palec bo miałam zabarwiony