reklama

Grudniowe mamy 2020

Hmmm mi nic nie zaleci...nie wiem właśnie cy mam sb kupić jakieś witaminy czy nie...muszę zapytać lekarz bo sama nie bd decydować,bo jak witaminy ro chyba nie kwas foliowy?

reklama
Dziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam krem 😊 no nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny 🙊😅 serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze 🥰

Cudownie !!! 😍🥰😘❤️ w końcu normalny lekarz !! I masz wyczekane piękne zdjęcie ! 😜☺️❤️

Wspaniałe wieści, gratuluję [emoji4]
Dziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam krem [emoji4] no nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny [emoji87][emoji28] serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze [emoji3059]

Cudownie [emoji173] dobrze mówiłaś od początku że będziesz miała super urodziny [emoji173]
Dziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam krem [emoji4] no nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny [emoji87][emoji28] serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze [emoji3059]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry