reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Prxejzalam ta grupę wczoraj. I jak dla mnie to tylko taka zabawa. W większości piszą, że chłopak. A nagle dziewczyna odpisuje, że lekarz powiedział, na 90 % dziewczynka. Nie ma co sobie chyba głowy zawrac [emoji16]
To nie jest zabawa. Poczytaj o tym troszke. Metoda ta daje 90% gwarancji z tym ze obraz usg nie moze byc kręcony za bardzo no i trzeba sie znac. Fakt mozna sie pomylic normalna sprawa ale bardzo wiele jest trafnych. Na internecie pelno o tym pisze, w j.Angielskim jest masa informacji. Dlatego wrzyca sie zdj najpierw 6/7 tydzien a pozniej dla potwierdzenia 11/12 gdzie widac wyrostek aby potwierdzic 1 wersje..

Prxejzalam ta grupę wczoraj. I jak dla mnie to tylko taka zabawa. W większości piszą, że chłopak. A nagle dziewczyna odpisuje, że lekarz powiedział, na 90 % dziewczynka. Nie ma co sobie chyba głowy zawrac [emoji16]

Ja właśnie też to zauważyłam wczoraj, że dużo dziewczyn pisze że na usg okazało się co innego. I liczę na to, że w moim przypadku się pomyliły bo chciałabym córcię 🙈

Jasne dlatego przełożyłam wizyte z wczoraj na 5 maja :) nie zniosła bym stresu...a tak żyje z nadzieją, że mój maluszek się rozwija prawidłowo ❤
Pewnie, ze się rozwija ;) i będzie sreducho!

To nie jest zabawa. Poczytaj o tym troszke. Metoda ta daje 90% gwarancji z tym ze obraz usg nie moze byc kręcony za bardzo no i trzeba sie znac. Fakt mozna sie pomylic normalna sprawa ale bardzo wiele jest trafnych. Na internecie pelno o tym pisze, w j.Angielskim jest masa informacji. Dlatego wrzyca sie zdj najpierw 6/7 tydzien a pozniej dla potwierdzenia 11/12 gdzie widac wyrostek aby potwierdzic 1 wersje..
skoro ta metoda jest tak trafna to dlaczego ginekolodzy jej nie stosują? ;)

moim zdaniem tez spoko jako zabawa ale nie przywiązywalabym do tego większej wagi;)

A można zapytać czemu nie chciałabyś chłopaka?Ja mam synka i na początku zupełnie nie wiedziałam jak go przebierać,jakie zabawy wymyślać itd.😉byłam przerażona ale zmieniłam zdanie gdy siostra kilka mies pozniej urodziła dziewczynkę i czasem gdy musi coś załatwić zostawi mi ją to za pierwszym razem nie wiedziałam jak zabrać się za zmianę pampersa🤔i ogolnie wsrod znajomych którzy mają dziewczynki mówią że są bardziej delikatne i problemowe z . z
Nie to, że bym nie chciała bo w pierwszej ciąży liczyłam na synka. Po prostu jakoś tak już się przyzwyczaiłam i chyba łatwiej by mi było podejść do dwóch dziewczynek niż do parki. Mała bardzo obkupuje w ciuszki i miało by jedno po drugim, nie musiałabym pokoju przemalowywać i takie tam pierdoly :D chyba każda z nas ma jakieś preferencje co do płci a co się urodzi nie ma znaczenia. I tak będziemy kochac najmocniej na świecie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry