Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cóż, powiedzmy, że bardziej ufam mamie ginekolog i kilku lekarzom, z którymi miałam do czynieniaNo wlasnie myślałam też o tym. Dlaczego ginekolodzy nie stosują żeby mieć pewność.. A może i stosują? Tylko wcześnie kobiecie nie mówią nic na temat płci żeby później nie było pretensji? A przecież Pan powiedział... [emoji23]
Nie wiem dlaczego tego nie stosuja moze jej nie znaja? Zapytaj swojego ginekologa o to ja lekarzem nie jestem wiec ci nie powiem czemu nie stosują. Tak czy tak w 12 tygodniu wyrostek jest juz jasno okreslony a i tak czesto lekarze dopiero kolo 20 nawet tygodnia mowia o płci...Pewnie, ze się rozwijai będzie sreducho!
skoro ta metoda jest tak trafna to dlaczego ginekolodzy jej nie stosują?
moim zdaniem tez spoko jako zabawa ale nie przywiązywalabym do tego większej wagi![]()
Ja na 5 majaTo możemy sobie 5 przybić. Ja też jeszcze nie mam wizyty serduszkowej. Wizytę mam na 4 maja i mam nadzieję że wszystko jest w porządku
Nie za bardzo. Chodzi o to ze pozniej jezdzic z taką malizną do polski kilka razy bedzie ciezko, dluga droga itp...Myślę, że już się pomalu wszystko unormuje do sierpnia. A jeśli nie, to może cywilny już z po porodzie by wchodził w grę?![]()
Piętro wyżej napisałamNie wiem dlaczego tego nie stosuja moze jej nie znaja? Zapytaj swojego ginekologa o to ja lekarzem nie jestem wiec ci nie powiem czemu nie stosują. Tak czy tak w 12 tygodniu wyrostek jest juz jasno okreslony a i tak czesto lekarze dopiero kolo 20 nawet tygodnia mowia o płci...
A czytalas po angielsku podlinkowany artykuł?Cóż, powiedzmy, że bardziej ufam mamie ginekolog i kilku lekarzom, z którymi miałam do czynienia
Mamaginekolog
mamaginekolog.pl
Ale każdy wierzy w co chce, przecież nikogo to nie krzywdzi.
Nie oby napewno wszysko bedzie dobrze nie ma innej obcji !!!!!Ja na 5 majatroszkę nas jest z tymi terminami w przyszłym tygodniu.. Oby wszystko było dobrze!
![]()
To możemy sobie 5 przybić. Ja też jeszcze nie mam wizyty serduszkowej. Wizytę mam na 4 maja i mam nadzieję że wszystko jest w porządku