reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Nie do mnie to pytanie, ale ja bym wolala druga dziewczynke. Za chlopaka nie wiem jak sie zabrac 🤔😅 Tzn jakos nigdy nie widzialam sie jako mamá chlopaka, grac w pilke to nie dla mnie...
A ja z kolei nie wiem jak się zabrać za dziewczynkę i bardzo lubię zabawy z synem 😉 zresztą lalek to ja nigdy nie lubiłam.. ale jeśli mogłabym wybierać to teraz chciałabym córeczkę dla odmiany chociaż musiała bym się nauczyć "obsługi" dziewczynki 😉

Duphaston nie wychodzi we krwi wiec progesteron w badaniu nie wyjdzie mi wyzszy a taki jaki mam dlatego podczas brania go nie robi sie badan. On dziala ale we krwi nie wyjdzie ;) jak widac mam sie dobrze, dzidzia tez, boli zadnych nie mam ani plamien czy krwawien
Ja narazie tez nie mam żadnych bóli ani krwawień a jednak ten progesteron spada :) dziś zapytam się mojego lekarza o ten duphaston.

Wmusilam w siebie właśnie jajko. Wg zaleceń dietetyczki powinnam jeść 3 dziennie. Od niedzieli mnie odrzuca na sama myśl. Jutro się zapytam ginekolog czy powinnam wmuszac jedzenie czy zaufać organizmowi.
Teraz leżę i mam nadzieje, ze obiad się przyjmie.

Ale dzisiaj mam dobry dzień dziewczyny :D
Wróciłam właśnie z usg i płaczę ze szczęścia, zobaczyłam moją kropeczkę z serduszkiem (7+1)❤ w dodatku są dwa pęcherzyki i za dwa tygodnie dowiem się czy będzie druga kruszynka😃 po 3 latach starań i pustym jaju w zeszyłym roku, doczekałam się w końcu 🙏
Pytałam doktora o to plamienie które miałam i progesteron, bo mówiłam,ze w Pl to norma ,że po poronieniu i przy krwawieniu kobieta dostaje ,ale on mówił, że w Norwegii nie stosują.Dzwonił nawet do innego szpitala się pytać i powiedzieli,że w bardzo ciężkich przypadkach gdy kobieta juz kilka ciąż straciła i sama nie moze donosić. Także beznadzieja...
Ale liczę na to ,że będzie juz tylko dobrze.

Kto dziś jeszcze wizytuje? Trzymam kciuki ✊
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn które juz widzialy serduszka😍
Ale super wiesci 😍 ciekawe czy faktycznie będą bliźniaki 😁

Dziewczyny odebrałam wyniki i jestem trochę załamana: mcv, rdw-cv, rdw-sd wszystko już zaznaczone bo poniżej normy...
Tsh 2,32
No I mam pozytywny wynik na ciała ketonowe w moczu... czy któraś może się wypowiedzieć coś na ten temat ?

Teraz to już jestem załamana... boję się strasznie [emoji26][emoji26][emoji26]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry