Ja dostałam.Ja mam dziś pierwsze USG 5+3 beta 8111. Serduszka pewnie nie zobaczę jeszcze. Wiecie może czy zdjęcie z usg na pierwszej wizycie dostanę ? To moja pierwsza ciąża więc jestem zielona w tym temacie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dostałam.Ja mam dziś pierwsze USG 5+3 beta 8111. Serduszka pewnie nie zobaczę jeszcze. Wiecie może czy zdjęcie z usg na pierwszej wizycie dostanę ? To moja pierwsza ciąża więc jestem zielona w tym temacie.
Dokładnie to samo napisalam tylko innymi slowamiNie utrzyma ciazy z wada.. jesli organizm sam zdecyduje o „pozbyciu” sie wadliwego zarodka i wtedy nawet podczas zazywania mozna poronic ale w zdrowej ciazy gdzie jest niedobor progesteronu na pewno pomoze. Nic dziwnego ze nie przepisuja za granica jak nawet nie zlecaja tego badania jak a nawet bete ciezko zrobic.
Też mi ostatnio wyszły ciała ketonowe w moczu. Lekarka która zlecała badanie skomentowała wynik pytaniem czy mam cukrzycę, silne wymioty, nie mogę jeść lub przerwa między kolacją a pobraniem porannego moczu była bardzo długa... [emoji2368] Cukrzycy przed ciąża nie miałam, glukoza z 8 kwietnia w normie, a z jedzeniem nie mam problemu i nie wymiotuję...
Wystraszyłam się bo od razu mi to pachniało cukrzycą ciążową, ale lekarz u którego będę prowadziła ciążę powiedział że obecność ciał ketonowych we wczesnej ciąży może się zdarzyć i nie jest to powód do niepokoju. Więc mu zaufałam i myślę że za jakieś 2 tygodnie zrobię powtórne badanie i od razu glukoze, żeby zobaczyć czy nie wzrosła.
Tak tak wkomcu. 1 osoba pisze ze dziewczynka@Piernik98 dodały Twoje zdjęcie na grupę? Bo widziałam, że jakieś zdjęcia dzisiaj zostały zaakceptowane
Tak tak wkomcu. 1 osoba pisze ze dziewczynka![]()
Tez tak obstawialam. Zobaczymy za kilka tygodni czy jednak faktycznie moj instynkt i ramzi sie nie mylilyNo to tak jak obstawiałam![]()
Nie utrzyma ciazy z wada.. jesli organizm sam zdecyduje o „pozbyciu” sie wadliwego zarodka i wtedy nawet podczas zazywania mozna poronic ale w zdrowej ciazy gdzie jest niedobor progesteronu na pewno pomoze. Nic dziwnego ze nie przepisuja za granica jak nawet nie zlecaja tego badania jak a nawet bete ciezko zrobic.
Dokładnie to samo napisalam tylko innymi slowami
Jezeli jest niedobor progesteronu to nalezy go podawac i pomoze.
Ale jesli progesteron jest w normie, a krwawienia wystepuja to on wtedy nic nie da, jezeli ciąża i tak ma ,,obumrzeć".
Tak tak wkomcu. 1 osoba pisze ze dziewczynka![]()