reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja mam 6 tydz równy według apki.. Dolegliwości żadnych, wizyta 5 maja. Jak byłam pozytywnie nastawiona tak teraz wkrada się nutka strachu. Każda z Was albo ma dolegliwości, które świadczą o ciąży albo widziała już coś na USG. A ja nic :( ani jednego ani drugiego...
Nie martw się😉ja byłam na usg w 6tyg ale nic nie było widać bo ciąża okazała się 2tyg młodsza😐i moja gin zapisała mnie na 8 maja mówiąc, że wszystko będzie dobrze...a co do objawów to spokojnie ja też ich nie mam a raczej znikły po 2tyg😉to podobno nie jest powód do niepokoju.Spokojnie maju będziemy się cieszyć z pieknych zdjęci usg i wspominać bicie ❤️naszych skarbów.glowa do gory😉

Nie martw się😉ja byłam na usg w 6tyg ale nic nie było widać bo ciąża okazała się 2tyg młodsza😐i moja gin zapisała mnie na 8 maja mówiąc, że wszystko będzie dobrze...a co do objawów to spokojnie ja też ich nie mam a raczej znikły po 2tyg😉to podobno nie jest powód do niepokoju.Spokojnie maju będziemy się cieszyć z pieknych zdjęci usg i wspominać bicie ❤️naszych skarbów.glowa do gory😉
Trochę ciężko po dwóch stratach... :( wczoraj się zastanawiałam czy może robić kolejny test bo może jednak tamte źle wyszły ale stwierdziłam, że to bez sensu :P najgorsze, że na tą pierwszą wizyte muszę jechać sama bo mąż będzie w pracy....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry