niemandin
Fanka BB :)
Mam podobnie. Ciąża młodsza... Pęcherzyk widoczny z całkiem żółtym. (Ys 3mm) mam przyjść za 10 dni na kontrole...
Ja też tak miałam, z OM wychodził 6+1, ale był sam pęcherzyk z "żółtkiem"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam podobnie. Ciąża młodsza... Pęcherzyk widoczny z całkiem żółtym. (Ys 3mm) mam przyjść za 10 dni na kontrole...
Ja mam za 10 dni i też się będę mega stresować. Moja pierwsza ciąża- pusty pęcherzyk i zabieg... Kolejna w 9 tyg przestało bić serduszko, mimo że na poprzedniej wizycie i wyniki wszystko idealnie. Jestem tak przewrażliwiona, że nie potrafie się cieszyć. Fajnie, że jest w macicy, że jest pęcherzyk zoltkowy to wyklucza to puste jajo ale chyba do końca pierwszego trymestru nie odetchne spokojnie.Ja też tak miałam, z OM wychodził 6+1, ale był sam pęcherzyk z "żółtkiem"Stresowałam się, ale okazało się przy wizycie na następny tydzień, że wg USG ciąża 6 dni młodsza i już biło serduszko
Więc na pewno będzie dobrze ❤
Ja na lato na pewno też się przerzuce na sukienkiale przy takiej pogodzie jak teraz (u mnie dziś koło 10 stopni) i brzuszku małych rozmiarów takie spodnie z gumą na brzuszku mi pasuja
![]()
Ja nie miałam problemów w poprzednich ciążach początkowo, nigdy też nie poronilam. Ale też się strasznie stresuję ze względu na swój wiek.Ja na lato na pewno też się przerzuce na sukienkiale przy takiej pogodzie jak teraz (u mnie dziś koło 10 stopni) i brzuszku małych rozmiarów takie spodnie z gumą na brzuszku mi pasuja
![]()
Dziewczyny co to jest ten hematokryt? Nigdy nie miałam podwyższonego tego i teraz się na czytałam po necie i juz zaczynam. Się baćspotkała się któraś z Was z tym?
Cały czas myślałam że będę rodzic naturalnie jednak okazało się że miałam cesarke
Ja będę testowała za kilka dni , dziś jest dopiero 19 dzień cyklu , mam takie same objawy jak ty , a ze mam 2 ciąże za sobą w tym jedno poronienie to jestem dobrej myśli![]()
Ale ja nie mam właśnie tego poniżej normy tylko powyżejZnalazłam coś takiego :
Hematokryt w ciąży
"Morfologia krwi kobiet w ciąży może odbiegać od normy. U kobiet, które spodziewają się dziecka, następuje spadek poziomu hematokrytu o 4–7% i jest to normalne."
A jaki zakres podaje Twoje laboratorium?