Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To ten sam lekarzCudownie Kochana!!!!❤❤ ale tamtemu lekarzowi to bym nakopała
Ależ się dziś Wami stresowałamtrzymałam kciuki cały czas
Rośnijcie zdrowo kobietki❤
To ten sam lekarz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja dzisiaj też mam wizytę i mega się denerwuje. Ale bądźmy pozytywnie nastawioneGodzinę temu moja kotka [emoji250] tak się do mnie przytulała, że aż uzarla mnie w nos...tak straasznie kocha [emoji3590] Od tamtej pory nie śpię...
Poza tym mam wzdęcie po tej pizzy wczorajszej chyba i strasznego stresa przed dzisiejszą wizytą.
Mam nadzieję, że jeszcze pośpię....
Boję się, że będę miała ciśnienie wyrąbane w kosmos, że coś będzie nie tak, że Pani doktor przyczepi się do mojego wieku i wagi... myśli cały czas krążą... galopują wręcz. I tak się nakręcam...
W tej ciąży poronionej nie miałaś żadnych objawów?Ja mam jutro wizytę około 12. Byłam dwa tygodnie temu i widział sam pęcherzyk. Mam nadzieję że zobaczy już coś w środkuprzypomnę że miesiąc temu miałam lyzeczkowanie a już jestem w ciąży. W poprzedniej nie miałam żadnych objawow, za to teraz piersi mnie bolą i od dwóch dni pojawiły się mdłości ale bez wymiotów.
Delikatne bóle piersi tylko. Płód przestał rosnąć w drugim miesiącuW tej ciąży poronionej nie miałaś żadnych objawów?
Tak naprawde kazda ciaza jest inna wiec to nie mowi czy bedzie dobrze czy zle bo tamta ciaza stracona byla taka. Wiadomo z jakich przyczyn ciaza sie zatrzymala? Badali zarodek?Delikatne bóle piersi tylko. Płód przestał rosnąć w drugim miesiącu