reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
W Poznaniu 🙂 myślałam, że też gdzieś tutaj to podałabym Ci namiary na moją gin i wszystko by Ci od ręki załatwiła :)

Udało mi się w końcu załatwić nie dhupaston a luteinę przez koleżankę z Polski 😃 ( ta pediatra z Polski nie pomogła niestety :( )czy któraś może mniej wiecej powiedzieć jak to dawkować przy plamieniach? Bo będę brała na własną rękę bez wiedzy lekarza tutaj.

Dziewczyny mam lekkie plamienie (doslownie kropla)i brazowawy sluz przy podcieraniu. Czy któraś z Was miała tak w 5-6 tyg?

Ja tak miałam w piątym tygodniu ,tydzień przerwy i w 7 od nowa, bylam tydz temu na usg i byly 2 pęcherzyki ,jeden z zarodkiem i serduszkiem ,drugi z cialkiem żółtym .

Jak miło poczytać, że tyle udanych wizyt,serdecznie gratuluję ❤

Udało mi się w końcu załatwić nie dhupaston a luteinę przez koleżankę z Polski 😃 ( ta pediatra z Polski nie pomogła niestety :( )czy któraś może mniej wiecej powiedzieć jak to dawkować przy plamieniach? Bo będę brała na własną rękę bez wiedzy lekarza tutaj.

Ja tak miałam w piątym tygodniu ,tydzień przerwy i w 7 od nowa, bylam tydz temu na usg i byly 2 pęcherzyki ,jeden z zarodkiem i serduszkiem ,drugi z cialkiem żółtym .

Luteine biore co 12 godzin

Czesto tez na roznych grupach dziewczyny maja do odsprzedania luteine czy duphaston. Ja tak wlasnie kupuje bo taniej wychodzi no i zapas mam w razie czego..wiadomo czasem lekarz nie przyjmie a tabletki sie koncza itp 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry