• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja bym chciała bliźniaki. Kiedyś jak ktoś by mi powiedział że będę chciała bliźniaki to bym powiedziała że mają z głową a teraz? Teraz to mi się marzą bliźniaki [emoji3059][emoji3059]

ojj ja nie wiem jakbym sobie poradziła. Podziwiam mamy które dają radę. :)

zresztą.. przy moim 156cm wzrostu nie wiem jakbym wyglądała mając w sobie bliźniaki ;d

Ja bym chciała bliźniaki. Kiedyś jak ktoś by mi powiedział że będę chciała bliźniaki to bym powiedziała że mają z głową a teraz? Teraz to mi się marzą bliźniaki [emoji3059][emoji3059]

Ja nie chciałam. Zawsze marzyłam o córeczce ale teraz mi to obojętny byle by zdrowe jak to mowia 🥰 u mnie było duze prawdopodobieństwo bo mam w rodzinie z pokolenia na pokolenie ale nie nakręcam się 😜 chodź moja babcia i tata mówili na bank beda bliźniaki i jak lekarka dziś z tym wywaliła to aż się zaśmiałam 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry