młoda1994
Fanka BB :)
Ja nie wiele wyższa bo 159cm[emoji23][emoji23]ojj ja nie wiem jakbym sobie poradziła. Podziwiam mamy które dają radę.![]()
zresztą.. przy moim 156cm wzrostu nie wiem jakbym wyglądała mając w sobie bliźniaki ;d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie wiele wyższa bo 159cm[emoji23][emoji23]ojj ja nie wiem jakbym sobie poradziła. Podziwiam mamy które dają radę.![]()
zresztą.. przy moim 156cm wzrostu nie wiem jakbym wyglądała mając w sobie bliźniaki ;d
No u mnie w rodzinie też są i u męża też. No i siostra miała mieć bliźniaki ale jedno dziecko się zadomowiło poza macica i w 12tc trza było usunąćJa nie chciałam. Zawsze marzyłam o córeczce ale teraz mi to obojętny byle by zdrowe jak to mowia [emoji3059] u mnie było duze prawdopodobieństwo bo mam w rodzinie z pokolenia na pokolenie ale nie nakręcam się [emoji12] chodź moja babcia i tata mówili na bank beda bliźniaki i jak lekarka dziś z tym wywaliła to aż się zaśmiałam [emoji23]
No u mnie w rodzinie też są i u męża też. No i siostra miała mieć bliźniaki ale jedno dziecko się zadomowiło poza macica i w 12tc trza było usunąć
No u mnie w rodzinie też są i u męża też. No i siostra miała mieć bliźniaki ale jedno dziecko się zadomowiło poza macica i w 12tc trza było usunąć
Ja nie wiele wiecej bo 159cmojj ja nie wiem jakbym sobie poradziła. Podziwiam mamy które dają radę.
Fajnie macie, możecie bezkarnie nosić wysokie szpilki i nie wyglądacie jak córki koszykarzyJa nie wiele wiecej bo 159cm![]()
Ja nie mogę bo mój mąż ma 165cm wzrostu [emoji23][emoji23] karakanFajnie macie, możecie bezkarnie nosić wysokie szpilki i nie wyglądacie jak córki koszykarzy [emoji6]
Może będziesz wiedziałam jak widziałam 31.03 jeden pęcherzyk ciążowy jest szansa na to że za 11 dni dowiem się że jest to ciąża bliźniacza?Ooooo to widzisz tez masz duze duze prawdopodobieństwo to kochana jak marzysz o tym to trzymam mocno mocno kciuki aby to szczęście dwukrotnie Cię odwiedziło [emoji1374][emoji3059][emoji3590][emoji3526]
Kurcze o tym nie pomyślałamJa nie mogę bo mój mąż ma 165cm wzrostu [emoji23][emoji23] karakan
Ty to jesteś udana[emoji23][emoji23][emoji23]Kurcze o tym nie pomyślałam [emoji23]