Ooo o tą ja mam tylko na prenatalne,czemu tak?...hmmmDostałam od razu przy pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę skierowanie na krew i USG prenatalne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo o tą ja mam tylko na prenatalne,czemu tak?...hmmmDostałam od razu przy pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę skierowanie na krew i USG prenatalne
Bielsko bialaA gdzie tak? W jakim mieście?
Wieden dokladnie [emoji28][emoji1]
6+6 wczoraj
Słucham się swojego lekarza [emoji4]
Dziewczyny wróciłam, telefon mi padł.
Oczywiście - panika. Zreszta już na fotelu nie było śladu po plamieniach. Ale trafiłam do cudnej pani ginekolog (ona mi potwierdzała zreszta poronienie), bardzo wyrozumiałej.
Zrobiła badania, nowe zdjęcie, pokazała serducho![]()
No i przepisała duphaston ale powiedziała, ze o ile się nic nie będzie działo to nie brać. Jak się pojawi jeszcze raz nawet minimalne plamienie to zacząć wtedy.
No i nie mam zakazu gor, spacerów, lekkich ćwiczeńa na współżycie tylko na 2-3 dni, jak się nie pojawi znów plamienie to się nie przejmować bo pewnie naczynko tylko małe pękło.
Także panikara jestem ale przynajmniej trafiam na miłych ludzimąż zabrał mnie na zakupy i zamówiliśmy burgery (ja znów wege, po jednorazowym ataku na mięso mi przeszła chęć). I jestem już spokojna.
A gdzie robione jest to usg?U swojego giną?CY tam.gdzie robią prenatalne?Mama ginekolog również się wypowiedziała w temacie testu PAPPA:
Super a wiesz może czy jest coś takiego w luxmed jak limit wizyt ? Widziałam jak zamówiłam telewizyte ze wykorzystano 2 z 10 a przecież w umówie jest prowadzenie ciąży . A czasem to i 20 wizyt i tak myśle czy to tyczy się tylko teleporady...