stokrotka 35
Aktywna w BB
Ale nie musi byc tak samo. Staraj się byc dobrej mysli. Wiem ze to ciezkie. A kiedy masz wizyte?Ja od początku mam złe przeczucia... Tak jakbym już to przechodziła bo ta ciąża jestest bardzo podobna do tej która poronilam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nie musi byc tak samo. Staraj się byc dobrej mysli. Wiem ze to ciezkie. A kiedy masz wizyte?Ja od początku mam złe przeczucia... Tak jakbym już to przechodziła bo ta ciąża jestest bardzo podobna do tej która poronilam
W wtorekAle nie musi byc tak samo. Staraj się byc dobrej mysli. Wiem ze to ciezkie. A kiedy masz wizyte?
Ja jestem po wizycie i z wami muszę się pożegnaćdziś 9tydz i zarodek niby odpowiednich wymiarów ale za mały pęcherzyk i brak bicia serduszka...moje serce pękło na pół, wyć mi się chce dlaczego ja...jutro szpital i zabieg.wam życzę szczesliwego rozwiązania.
O matko150 zł wizytę u prywatnego ? To chyba w miarę w miarę ja u tej nowej co byłam dwa razy zapłaciłam 180 zł a u mojego 250 zł :/ wiec kosmos a jak z mężem chodziłam na leczenia jak się staraliśmy to 320 zł![]()
Wyszlam dzis z domu na jakies zakupy. Glownie chcialam isc do douglasa. Duszno mi bylo juz w metrze. Do sklepu nie jestem w stanie wejsc ani nic zmierzyc bo tak mi duszno ze mam zawroty glowy. Tyle bylo moich zakupow ze kupilam tylko kilka kosmetykow w douglasie i nic nigdzie wiecej bo nie bylam w stanie. Cos okropnego. Mam wrazenie jakbym miala polowe mniejsze pluca i nie moge zlapac tchu.
Ja też mam super lekarza. Jest najlepszy w całym mieście. A odbierze nawet w nocy jak jest potrzeba. Martwi się o każda pacjentkę z osobna. Ale zboczony też jest, ale chyba dla rozładowania atmosfery. Np na koniec jak pytam ile place, to mówi 120 reszta w naturze [emoji16]Hehe a to chyba zawsze coś maja lekarza, ze denerwują moj znów ma dowcip hmmmm bardzo zboczony, czasem niezręcznie a ma z 60 lat jak nic ale widac ze to jego całe życie i co najbardziej mi się podoba mogę dzwonic o każdej porze dnia do niego z pytaniami. Pewnie jak już prowadził Ci jedna ciąże i masz sprawdzonego to najważniejszenasza 1 ciąża wiec nie wiedziałam u kogo prowadzić czy u takiego co w szpitalu pracuje czy na NFZ czy zostać u swojego.
O matkoale to chyba zależy od wielkości miasta. Ja płacę 120 za wizytę, 140 dłuższe usg w ciąży. 150 z cytologią.
Ja jestem po wizycie i z wami muszę się pożegnać[emoji22]dziś 9tydz i zarodek niby odpowiednich wymiarów ale za mały pęcherzyk i brak bicia serduszka...moje serce pękło na pół, wyć mi się chce dlaczego ja...jutro szpital i zabieg.wam życzę szczesliwego rozwiązania.
Bardzo mi przykro [emoji3064][emoji3525]Ja jestem po wizycie i z wami muszę się pożegnać[emoji22]dziś 9tydz i zarodek niby odpowiednich wymiarów ale za mały pęcherzyk i brak bicia serduszka...moje serce pękło na pół, wyć mi się chce dlaczego ja...jutro szpital i zabieg.wam życzę szczesliwego rozwiązania.