Dolvit
Fanka BB :)
Ja jakoś w ogóle o porodzie nie myślęA że o to chodzi. No faktycznie trochę dziwne ale pytanie czy w każdym szpitalu są takie zasady?
Mi nie zależy na porodzie z mężem dlatego się tym nie interesowałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jakoś w ogóle o porodzie nie myślęA że o to chodzi. No faktycznie trochę dziwne ale pytanie czy w każdym szpitalu są takie zasady?
Mi nie zależy na porodzie z mężem dlatego się tym nie interesowałam.
Ja tez biore duphaston i narazie caly 1 trymestr seks zakazany pozniej lekarz mowi zobaczymy ale duphaston pewnie bede dlugo brac. Tylko to jest zalezne od sytuacji u mnie np bylo poronienie wczesniej dlatego teraz nie drażnimy sie z bobasem zeby zostal z mamusia do grudniaA w ogóle najlepsze bo nam powiedziała, że jak biore duphaston to mamy się wstrzymać z seksem...i nie wiem czy ta przerwa tylko do tej wizyty na której mam nadzieje, że zobacze serduszko czy już w ogóle do końca ciąży...![]()
No właśnie mi też powiedziała, że jak biore duphaston to zero seksu. I w sumie nie wnikałam w temat aczkolwiek zaczyna mi już doskwierać brak bliskościJa tez biore duphaston i narazie caly 1 trymestr seks zakazany pozniej lekarz mowi zobaczymy ale duphaston pewnie bede dlugo brac.
Wrrr... chyba po takim tekście uspalabym go i zrobiła wazektomie.... wrrr. Przykro mi, ze nie masz wsparcia ze strony mężaOj jak ci kochana zazdroszcze. Super ze taki kochany dla Ciebie i malenstwa ten twoj maz.
Fragment mojej rozmowy dzis z mężem
M: To już kompletna tragedia (w odniesieniu do tego jak powiedziałam, że mam nadzieję że z ciążą wszystko będzie ok)
Ja: uważam, że są większe niż posiadanie trzeciego dziecka.
M: Na przykład jakie?
Ja: No nie wiem, choćby takie jakby Ci np. mama umarła (nie daj Boże)
M: To chyba nawet by była mniejsza tragedia ....
Ja: Ale pier*olisz (bo już nie wytrzymałam)
I takie mam mniej więcej wsparcie póki co.
Ale może czas to zmieni
Napisałyście tyle, że nie nadążam nadrobic
A no i ogólnie jakiś brak sił ostatnio u mnie. Nawet mam wyrzuty, że dzieciom na szybko robię cos do jedzenia i nie dogadzam tak jak zwykle, ehh czy wy też tak macie czasem, czy tylko ja taka leniwa stałam się przez tą ciążę?
Ja stosowałam clotrimazolum w kremie 3x dziennie i Pimafucin w globulkach dopochwowych ale to już na receptę@Piernik98 albo dziewczyny, ktore mialy takie dolegliwości doradzicie cos? Oczywiście skontaktuje sie ze swoim ginekologiem ale Wasza opinia też jest dla mnie ważna
Raczej od sytuacji mi sie wydaje to jest zalezns. Bo chyba nie przepisala ci duphastonu od takNo właśnie mi też powiedziała, że jak biore duphaston to zero seksu. I w sumie nie wnikałam w temat aczkolwiek zaczyna mi już doskwierać brak bliskości![]()
Ja mam zielone światło na sporty tylko nie na takie bardzo intensywne. Czyli raczej takie, które uprawiałam wcześniejA tak z innej beczki: uprawiacie jakaś aktywność fizyczną? Ja zanim zrobiłam test odpaliłam rolki, teraz mąż się na mnie drze i każe mi leżeć...a mi tak tęskno za rolkami albo chociaż rowerem... Zostaje mi ogródek i kwiatki![]()
No jestem po 2 poronieniach i w sumie dmuchamy na zimne. Mam cały zestaw leków normalnie jak moja babciaRaczej od sytuacji mi sie wydaje to jest zalezns. Bo chyba nie przepisala ci duphastonu od tak![]()
Zazdroszcze! Ja byłam bardzo aktywna i dziennie robiłam po 20km na rolkach a rowerem to i do 50km potrafilam dobićJa mam zielone światło na sporty tylko nie na takie bardzo intensywne. Czyli raczej takie, które uprawiałam wcześniej
na seks miałam zakaz na 3 dni, jeśli się nie powtórzy plamienie to wszystko spoko
To sie dziwisz ze zakaz seksuNo jestem po 2 poronieniach i w sumie dmuchamy na zimne. Mam cały zestaw leków normalnie jak moja babciano i plus te zastrzyki...