niemandin
Fanka BB :)
Ale cudowny widokgratuluję pięknego zdjęcia i udanej wizyty
Pytasz jak brzuszek. No u mnie już od jakis dwóch tygodni brzuszek typowo ciazowy i spory jak na ten czas. To jest foto z piątku.
O jaki piękny brzusio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale cudowny widokgratuluję pięknego zdjęcia i udanej wizyty
Pytasz jak brzuszek. No u mnie już od jakis dwóch tygodni brzuszek typowo ciazowy i spory jak na ten czas. To jest foto z piątku.
Bieszczady cudo <3 Właśnie oglądałam sobie Watahę, głownie dla plenerów.
W tym roku na przełomie Sierpnia i Września mamy zarezerwowane noclegi i będziemy łazić i odpoczywać.
Szaleństwo! Ja na razie wciąż wyglądam jak wyglądałam ale akurat mnie to cieszy ;p brzuszek mogę mieć jak najpóźniej o ile wszystko w środku będzie prawidłowoAle cudowny widokgratuluję pięknego zdjęcia i udanej wizyty
Dziś 11+1 czyli zaczęłam 12 tydzień.O jaki piękny brzusioA który tydzień u Ciebie?
![]()
Dziś 11+1 czyli zaczęłam 12 tydzień.
Tak, za tydzień będę miala prenatalnePięknie wyglądaszRobisz prenatalne?
![]()
A jak Twoje mdłości minęły? Ja mam 10+3 i wieczory to jakaś porażkaDziś 11+1 czyli zaczęłam 12 tydzień.
Ja tez mam takie pojedyncze bardzo skąpe plamienia w postaci brązowego śluzu, wczoraj ostatni raz zauważyłam i mam nadzieje, ze już nie wróci. Po pierwszym plamienie byłam u swojego lekarza i powiedział ze wszystko jest dobrze. W tej chwili jestem w 8 tyg +3 dni. Kolejna wizyta dopiero w następna środę mam nadzieje, ze będzie ok. Dodam tylko, ze mnie nawiedziło lekkie zapalenie pęcherza i ginekolog zalecił mi urosept i zastanawiam się czy to nie po nim te plamienia. Nie biorę go stałe jak mi przeszło to odstawiłam ale za dwa dni znowu pęcherz się odezwał wiec wróciłam do uroseptu i powtórka z rozrywki ze śluzem.Możliwe ale też terminowo miałam mieć okres więc coś też może być z tym wspólnego
Nie ma co się stresować chociaż nie jest to proste. Martwię się bo to moja długo wyczekiwana pierwsza ciąża![]()