AnScarlett
Fanka BB :)
Super [emoji3590]
Jestem po wizycie dzisaj dokładnie 7+6 serce bije 158 uderzeń na minutę mam włączony acard
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem po wizycie dzisaj dokładnie 7+6 serce bije 158 uderzeń na minutę mam włączony acard
I jeszcze organizacja wesela [emoji23]
U nas przy remoncie ile bylo kłótni.. Jezuuu...
Najbardziej jak mi wszyscy wpierali, ze we wnęce ma byc telewizor a nie stół... A potem wszyscy racje przyznali jak na swoje postawilam.. Ogolnie o wszystko robiłam akcje [emoji23]
Zobacz załącznik 1118678
(jeszcze nie bylo lamp[emoji23])
Moi sie nie wtrącali bo mnie znająI super w końcu to wasz dom i robisz tak aby Tobie odpowiadało ❤ja tez jestem uparta i rodzice i teściowie wiedza, ze i tak postawie na swoim wiec raczej się nie wtrącają
nie ma sensu
![]()
My tez zdecydownie wtedy najwiecejOj u mnie remont mieszkania to też była akcjaKupilismy mieszkanie całe do remontu, całość trwała jakieś pół roku i chyba przy okazji tego remontu kłóciliśmy się najwięcej...ciesdzę się, że okres remontu mamy juz za sobą. Zamówiłam wczoraj książki Mamy dla mamy ciekawe kiedy dojdą?
U mnie wesele to byla tragediaO tak, wesele też ciężkie [emoji85] Fajnie w tej wnęceOgólnie ładne wnętrze
Na prenatalnych okreslaja po wyrostku płciowym. Nam gin powiedzial, ze jest pewny na 80% i tak juz zostaloJa wczoraj czytałam właśnie, że płeć dopiero ok 16 tygodnia, a prenatalne są w 12 więc myślałam, że nie będzie jeszcze widać. Ale w takim razie mnie pocieszyłaś, że może już coś będzie widać.
Poprzednio jak byłam w ciąży z Gabi (12 lat temu) to do końca nie wiedziałam bo się zawsze na usg zasłaniała . Jeszcze po drodze na porodówke ustaliliśmy jaki imię dlą chlopca bo mieliśmy 2 wybrane.
Ja sie trochę boję kupowania teraz więc pewnie dopiero po prenatalnych zaszaleje. Kupiłam na razie 1 kaftanik i 2 pieluszki tetrowe w pepco bo jest-30% ale trudno tam coś trafić żeby było uniwersalne. Moja Gabi jeszcze wybrała taką małą butelkę więc ją kupiłam bo nie chciałam żeby jej przykro było ale nie wiem jak z atestem. Później w domu mój M jej wytłumaczył, że takie maluszki muszą mieć rzeczy z atestami żeby im nie zaszkodzić i chyba zrozumiała, ale w sklepie była taka uparta że ja zmiękłam.
Niestety dlatego koniec juz o tymna dziecko sie biednie patrzy. Jak mlodsze potrafi tak wiele i radzi sobie samo a on nie
caly czas mezowi mowie ze nigdy nie doprowadzimy do czegos takiego.
W drugiej ciazy po 1 trymestrzeDziewczyny kiedy wam minęły mdłości? Obecnie jestem wg aplikacji 7+2 i od około tygodnia drażnią mnie zapachy gotowanych potraw, ciągle coś stoi mi na żołądku i muszę iść zwymiotować aby poczuć się lepiej. Jest fatalnie nie mam na nic apetytu ani Ochoty... Pocieszcie mnie że to niedługo minie