• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
W takim razie czekamy. U mnie dwa serduszka, ale lekarka powiedziała, że drugi jest mniejszy i daje mu 50% szans.
Hej:)A ja zawsze do tyłu z postami i tylko nadrabiam codziennie.
Czytałam "aferę" i przykro się zrobiło, całe szczęście dobrze się to skończyło [emoji173]
U mnie mdłości i rzyganko od czasu do czasu, brzuch jak w 5 miesiącu[emoji23]
Kupiłam też matę do akupresury ( któraś tu polecała) bo plecy mnie bolą niemiłosiernie, mam nadzieję,że trochę pomoże:)

Gratuluję udanych wizyt , a za Ciebie @Ewka34 trzymam kciuki,żeby serduszko już za tydzień było

To chyba ja[emoji5] czekam na potwierdzenie ,były dwa pęcherzyki , jeden z zarodkiem i serduszkiem a drugi tylko z żółtkiem, lekarz mówił,że daje 50/50 więc czekam do piątku i dowiem się czy zostały dwa czy jedno.
Niestety miałam 2 tyg plamień ,więc może ten jeden obumarł ...teraz biorę luteinę i jest ok.

@Ayla1414 piękna suknia, aż mi się przypomniało jak swoją wybierałam[emoji7]

Ja czuje się strasznie odkąd wiedziałam że mogę być w ciąży, około 3tyg po tym stosunku , jestem nie do życia, nie jestem w stanie zająć się córką dobrze, że pomaga mi teściowa, gotuje obiady i trochę mnie wspiera, już wcześniej żartowaliśmy że może będą bliźniaki bo tak się źle czuje, a z córką od początku do końca robiłam wszystko i nie czułam się tak jak teraz...

Ja w żadnej ciazy nie czulam się tak zle jak w tej. Choc już lepiej niż było (dziś po tyg znowu silne mdlosci Ale bez wymiotow) ogólnie słaba jestem I bez energii.. przez co wkrecam sobie bliźniaki :p h Cb faktycznie coś widac. Kiedy masz kolejne usg?

Jeeeeeeeju nadrobilam Was! 😂 Ponad 20 stron :D

Ja dzisiaj wstalam o 9.. Tzn obudziłam sie.. Wstalam o 10. A o 15 już znowu spalam do 16.. A teraz znowu oczy mi sie mienią 😂
Ale ogladam Polowanie na Łowcę. Uwielbiam takie filmy. ❤️ Wszedzie gdzie tylko morderstwo i inne 🤭

Co do forum prywatnego. Szczerze to ja jestem za :) fajnie jak to będzie tak podzielone i bedzie mozna wiecej prywaty :)

reklama
Do mamusiek co juz mają dzieci. :)
Miałyście dla dziecka cos takiego (nie wiem jak sie nazywa), ze sprawdza jak dziecko spi czy oddycha i w razie w.. Jakos pika. :)
Nie wiem czy wiecie o co chodzi. Mialam w rodzinie przypadek śmierci łóżeczkowej u miesiecznego dziecka i chyba cos takiego kupię..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry